Dutje op de vluchtstrook voor maar 95 euro

http://www.gratistheorie.nl/Motor/algemenebepalingen/vluchts001.jpgWie doet er nou een dutje op de vluchtstrook? Een 21 jarige man uit Etten-Leur is serieus in de bijrijdersstoel gaan zitten om te gaan slapen, totdat de politie hem zag. Voor de 95 euro die hij moest betalen had hij ook een klein hotelkamertje kunnen boeken..

De politie kreeg een melding binnen van een stilstaande auto. Toen ze gingen kijken lag de man daar rustig te slapen. Hij kreeg de boete omdat hij een onveilige slaapplek had gekozen, de vluchtstrook is namelijk alleen voor noodgevallen..

Maar stel je bent zo moe dat je de hele tijd in slaap valt tijdens het rijden? Wat dan? Dan is even snel een dutje doen toch wel een oplossing? Beter dan 5 kilometer verder rijden voor een benzinepomp en intussen een aanrijding veroorzaken!

Lees ook:Lekker dutje
Lees ook:Weinig slapen, niet gelukkig
Lees ook:Slapende inbreekster
Lees ook:Dutje in de trein eindigt in Brussel
Lees ook:Dronken Duitser doet dutje op spoorweg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>