Fraude na zeven keer zakken voor theorie

Je theorie-examen door iemand anders laten maken, dat is zo goed als onmogelijk. Een 19-jarige jongen uit Den Haag probeerde het toch en werd betrapt door het Centraal Bureau Rijvaardigheidbewijzen (CBR). Dit was al zijn achtste poging om zijn eerste papiertje richting het rijbewijs te bemachtigen. Hij werd naar eigen zeggen aangeproken bij de deur van het CBR.Deze onbekende bood aan om zijn theorie te doen. De jongen stemde hiermee in. De medewerkers van het CBR zagen de wisseltruc al snel. Hij werd aangehouden en de onbekende man vluchtte weg. Nu blijkt dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan fraude en waarschijnlijk nooit meer een rijbewijs kan bemachtigen.

Lees ook:Vervalsing OV-kaarten: nieuw nieuws?
Lees ook:Zonder rijbewijs op de brommer
Lees ook:Achter het stuur met 16,5 jaar
Lees ook:Dronken jongen vindt gezelschap in weiland
Lees ook:Jongen rijdt in op agente

1 Reacties // Reageer

One thought on “Fraude na zeven keer zakken voor theorie

  1. jaap

    dat krijg je ervan he..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>