Dader moord Jesse Dingemans bekend bij de politie

Een 8-jarig jongetje, Jesse Dingemans uit het Brabantse dorp Hoogerheide, is vandaag vermoord op school. De dader, een 22-jarige man, zit nu bij de politie. Bekend is dat hij waarschijnlijk gewoon een inwoner van het dorp is én een bekende van de politie. Rond elf uur vanochtend gebeurde het drama (overigens geen familiedrama) op de Klim-Op school. Zijn klasgenootjes waren in de aula en Jesse liep even terug naar het klaslokaal om wat op te halen…

En toen stond daar een gestoorde man. Zijn juf vond hem om half twaalf, nadat ze ongerust werd. Hij was zwaargewond en overleed. Het is totaal onbekend waarom het onschuldige jochie uit groep vijf niet meer mocht leven. De vader van Jesse is wel directeur van een bank in de regio. Of dat er iets mee te maken heeft moet nog blijken….

Lees ook:Tiener overgereden na uitwijken kat
Lees ook:Twaalfjarige jongen doodgeschoten
Lees ook:Tuintjessloper (21) overlijdt na aanhouding
Lees ook:Castricum: 3 leerlingen gewond door explosie
Lees ook:Brit gedood in metro blijkt onschuldig

42 Reacties // Reageer

42 thoughts on “Dader moord Jesse Dingemans bekend bij de politie

  1. Sietse

    DIT KAN NIET EN MAG NIET,,,!!!!!!!!!!

      /   Reply  / 
  2. Mylène

    Oh mi god! Mijn tante woont in Hoogerheide :O

      /   Reply  / 
  3. Lieke

    Dit is niet meer NORMAAL..
    Wie is zo STOM om zo iets te doen..?
    Dan ben je echt GESTOORT!!

      /   Reply  / 
  4. Silaa

    Echt een gestoorde gast om een kind van 8 jaar in de hals te steken!

      /   Reply  / 
  5. lieke

    die vent spoort egt niet moet naar een dokter hoe bedenk je het even HEY IK GA EENS EVEN EEN KIND NEER STEKEN dan ben je wel heel ver vande wereld ik wil wel eens weten hoeveel koorts die vent had en heeft moet hij even gaan bedenken wat hij dat kind heeft afgenomen en wat hij dat gezin heeft aangedaan vieze ego dat hoort zoiet hoort niet op de wereld en in de hemel HIJ KOMT IN DE HELL

      /   Reply  / 
  6. lieke

    boeien

      /   Reply  / 
  7. Ja gewoon

    Ja, dit is zéker wel boeiend!!
    Kwee niet of jij normaal na kan denke !?

      /   Reply  / 
  8. Spooky

    Wat zou je denken van verdachte ipv dader en wel op basis van zaken waar je over twijfelen kan:
    1) geen verzet bij arrestatie
    2) motief onduidelijk, geen wapen gevonden, verdachte ontkent
    3) verdachte alleen opgepakt op basis van vaag signalement. De Capuchon was het enige duidelijke sigmalement, hoeveel zie je er zelf lopen waar je woont? Hoe zou je hetzelf vinden dit in je schoenen gedouwd te krijgen om je kleding?

      /   Reply  / 
  9. conny

    ook ik walg hier van en heb er geen woorden voor daarom op mijn site http://kaarsjebranden.punt.nl een kars speciaal voor jesse geplaatst.

    wil je ook je medeleven tonen ga dan naar mijn site en laat ook een reactie achter

      /   Reply  / 
  10. Annabel

    dit kan zo niet….
    hier is een elfje:

    Jesse
    dood gestoken
    Wie doet dat?
    je bent niet wijs
    MOORDENAAR!!!!

    ik vind dat we er allemaal iets aan moeten doen om dit te stoppen….
    hoe kan die diegene dat doen…?
    je maakt het leven van iemand ander zuur…
    en wat berijk je er zelf mee…??
    EEN PAAR JAAR IN DE BAK (helemaal niks dus)
    familie, kennissen, vrienden van Jesse… STERKTE!!!!!!!!

      /   Reply  / 
  11. Jaap

    je bent echt niet gOed in je kOp als je dat dOet.. als je een kind van 8 jaar zijn leven afneemt vindt ik dat jOu leven oOk afgenOmen mOet wOrden

      /   Reply  / 
  12. hallo

    kwaad met kwaad vergelden,dus neersteken die man

      /   Reply  / 
  13. Dervin

    Ik vind het absurd dat zoiets tegenwoordig nog kan op basisscholen.
    Volgens mij betrapte Jesse zijn moordenaar wat hij niet mocht zien waardoor de man dan hem vermoordde.

      /   Reply  / 
  14. Martin

    Levenslang voor deze vent!!! Rust in vrede Jesse. MAAR begrijp 1 ding niet. WAAROM horen wij niets van de dader. 100% dat ie een autochtoon is. Als een allochtoon dit had geflikt dan stond heel Europa op zijn kop.

      /   Reply  / 
  15. S. B

    Sorry maar ik geloof dat het tijd wordt om eens hard op te gaan treden tegen dit soort “mensen’ (onmensen)..in principe was ik altijd voor het PRATEN en zo maar ik geloof dat het pure geld en tijdverspilling is voor deze types. Iemand die zoiets doet verdient niets anders dan de doodstraf!!Niet wachten op de dag des oordeels maar gewoon de straf opleggen die gepast is voor dit soort idioten!

    Rust in vrede Jesse!

      /   Reply  / 
  16. Thomas

    Ik wou met name hier even reageren op de opmerking van ”Lieke” BEN JIJ ZIEK IN JE HOOFD??? Er is een kind van 8 op brute wijze om het leven gebracht en jij laat een berichtje achter BOEIE???? Ik denk dat ze jij en de dader samen in een cel moeten gooien. Kijken hoe snel JIJ genezen bent, hij blijft er gewoon zitten totdat ie weggerot is wat mij betreft. Ziek volk !!

      /   Reply  / 
  17. Steffan Bakker

    Hoe wil je in vredesnaam nou ‘optreden’ tegen deze mensen/zieke personen? Probleem is dat het dan al te laat is als ze zo over de scheef gaan. Misschien moet is gekeken worden naar de ouders van die dader. Die kunnen er ook niets aan doen maar gezien de laatste tijd alleen maar tweeverdieners-systeem hier in nederland is ingevoerd krijgen jongeren geen goede aandacht em opvoeding zo.

      /   Reply  / 
  18. Kiimmm

    Ik vin het niet normaal meer hij moet dan zelf ook vermoord worden dan kn hgij het bij niemand andeers meer doen want gevanngenis straf helpp ook noit bij mensen snij zijn keel lkrr door het is zo zielig ik leef mee

      /   Reply  / 
  19. Ingeborg

    Ik denk overigens dat Lieke met ‘boeien’ in de handboeien bedoelde.Althans dat hoop ik dan maar.Ik ken Jesse niet maar zijn overlijden heeft de afgelopen dagen wel heel vaak door mijn hoofd gespookt.Zo laf en zo beestachtig.Zo’n klein mannetje op zo’n brute manier van het leven te beroven.Mijn oprechte deelneming gaat uit naar zijn ouders,zusjes,familie.

      /   Reply  / 
  20. Nicole

    Hallo,

    Buiten dat het natuurlijk verschrikkelijk is wat hier is gebeurd, wil ik graag reageren op Lieke, en op de reakties op haar….

    Ik denk dat Lieke bedoelt: BOEIEN DIE MAN!! En dat is iets totaal anders dan dat het haar niet zou boeien!

    Laten we niet kwaad gaan worden op elkaar, ik kan me echt niet voorstellen dat er iemand is die dit niet VERSCHRIKKELIJK vind!!

      /   Reply  / 
  21. jodie

    halloooooooo ER STAAT BOEIEN ZONDER D hoor!!
    Konden jullie dat zelf niet invullen. Nee meteen slecht denken en er op springen als een bok op een havenkist!!!
    Wens de familie van jesse heeeel veel sterkte toe

      /   Reply  / 
  22. JODIE

    Bericht van jodie is bestemd voor mijnh. oF MEVR. ,,ja gewoon,,!

      /   Reply  / 
  23. astrid

    In welke wereld leven wij eigenlijk….!!!
    ouders fam vriendjes etc etc heeeeeeeeeel veel sterkte met dit ondragelijke verlies!

      /   Reply  / 
  24. Eef

    Doodstraf verdient dit “wezen” niet eens, dan is hij er meteen vanaf. Rest van zijn leven laten lijden ergens in de meest sombere cel in Azie ofzo. Hier hebben ze het veel te luxe in de cel.

      /   Reply  / 
  25. Nini

    Vreselijk gewoon, zulke mensen mogen absoluut niet op straat lopen…
    Een klein jochie van zn leven beroven… niet te geloven!

    Ik wens de ouders, zusje en familie van Jesse heel veel sterkte toe.

      /   Reply  / 
  26. wiccy van wier

    aan de ouders van jesse, ten eerste; gecondoleerd met uw zoon. en ook wil ik u sterkte wensen met het verlies en met de lege stoel die daar van nu af aan is. het lijkt ten eerste net een droom en denk je, hij komt zo weer binnen huppelen maar na een dag denk je is het echt? wat verschrikkelijk.
    ik wil u graag een gedachte meegeven van uit de bijbel en dat is handelingen 5:28,29 dat er een hoop is voor diegenen die zijn gestorven, ja een hoop in Gods nieuwe wereld daar zal degene die in de dood zijn ontslapen een opstanding krijgen.

    Nogmaals heelveel sterkte in de komende dagen, maanden. en een vriendelijke hartverwarmde groet van wiccy van wier.

      /   Reply  / 
  27. Joyce

    De man die verdacht wordt, is een (Stiefbroer) Van zijn beste vriendje, Een antiliaanse familie.Echter gaan ze nog onderzoeken of zy rusie hadden enz.
    Het bete vriendje van Jesse,Moet ook voor de rechtbank komen, eigenlijk mag dit niet maar hy gaat met zijn ouders. Hij kan iets op zijn geweten hebben.

      /   Reply  / 
  28. Klarinda

    Sorry hoor, t’wordt steeds gekker!
    Die vent verdient gewoon doodstraf!!

      /   Reply  / 
  29. nanexo

    je zou de moeder of vader maar zijn! Denk je mijn kind zit veilig op school en dan word je opgebeld u zoon is dood??? dat lijkt me echt super eng. Ik leef mee met de ouders van de overleden jesse. Dit mag nooit maar dan ook nooit meer gebeuren!!!

      /   Reply  / 
  30. mustafa

    Het is idd wel heel erg om zo een onschuldig jochie te vermoorden..maar dat is het.geloof.moest die dader weten wat hem te wachten staat op deze daad..dan zou hij bloed huilen…en dan heb ik het niet op hier in aardse leven.maar in dag desoordeels.het jongen is dus 8j die zal als een engle leven.want ook zijn daden waren onschuldig.heeft geen zondes hoe dan ook..het is erg voor de ouders.maar de dader zal nooit een rustige leven leiden.groetjes en sterkte aan de ouders en familie leden

      /   Reply  / 
  31. fab

    dat klopt wat je nu zegt vriend als het om een buitenlander gaat of over de islam dat wordt er een groot heksen jacht van gemaakt maar over dit geval waar een klein zellig kind wordt dood gestoken is hetwel erg stil aan de kant van media,maar als er een alchtoon was jonge jonge…(ieder geval bedankt

      /   Reply  / 
  32. fab

    die vent moet niet dood dan is het gauw afgelopen voor hem gewoon laten lijden in de bajes denk maar niet dat de mensen in de bajes dit pikken zijn leven wordt echt goed zuur gemaakt geloof mij maar (ook de pedos heb geen leuk leven in de bajes.

    ik wens de familie van jesse sterkte en alle kracht van de wereld toe.

      /   Reply  / 
  33. Dj-Chris

    Dit is natuurlijke een zeer trieste gebeurtenis in ons land. Niemand heeft het recht een ander het leven te nemen. De manier waarop het gebeurt is, op klaarlichte dag op een schoolplein..te walchelijk voor woorden!!

    Mijn steun gaat uiteraard uit naar zijn familie en vriendjes

      /   Reply  / 
  34. Shirley

    Vind het heel erg voor de ouders van dit kind dit kan natuurlijk niet!

    Vind het heel erg, was echt een leuke jongen!.

    Veel sterkte toe!!

    Kuss

      /   Reply  / 
  35. Wouter

    Check de nieuwe foto van de hoofdverdachte en ander nieuws omtrent de moord op Jesse op engler.volkskrantblog.nl

      /   Reply  / 
  36. red

    weer zo’n zieke geest die weer eens zijn poten niet thuis kan houden ik hoop dat ze zijn gore pooten en voeten eraf hakken zodat hij elke dag eraan herindert word wat die heeft geflikt maar het zal wel weer zo zijn dat hij in de bajes een andere naam krijgt voor bescherming anders krijgt ie elke dag slaag zo gaat dat hioer in nl aan de schandpaal met die zieke geest

    en lieke als je zulke domme opmerkingen maakt ben je mischien fam van die zieke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! geest

    afz iemand die van zulke dingen schijt ziek word

      /   Reply  / 
  37. lex verhoog

    Ik wil de familie dingemans heel veel sterkte wensen in deze moeilijke tijd. maar onthoud na de dood komt weer leven! onthoud dat goewd, dat zal je veel troost geven. en wat de moordenaar betreft, zal moeten worden gestraft in dit leven of dat leven er na!!!

      /   Reply  / 
  38. (lisa)

    WAAROM ???
    waarom is dit gebeurt
    je bent gestoord in je kop en dan moet je het niet op iemand anders reageren
    (heel veel sterkte ) (de fam. )

      /   Reply  / 
  39. elise

    Ik vind het heel erg wat er gebeurd is met jesse. En ik vind het niet boeien zoals lieke dat vind, ik vind het echt heel erg!!
    Moet je nadenken als het je broer(tje) of zus(je) is denk je dan ook boeien?? Als je dat denkt vind ik je niet goed bij je hoofd!!

    Elise

      /   Reply  / 
  40. melissa

    ik zit nog op die school waar het is gebeurt we schrokken heel erg toen we het kregen te horen iedereen wou naar hun moeders en daar uit huilen jesse ik zal je missen.
    veel sterke de ouders en zusjes kennissen en familie.
    doei groetjes van melissa ten kley uit hoogerheide de basisschool de klim-op

      /   Reply  / 
  41. Emilie

    Oh, ik vind dit echt erg! Het is 1 jaar geleden op mijn verjaardag gebeurd. Moet je nagaan, ik was aan het feesten terwijl dat jochie is vermoord! Ik vind dit echt heel erg!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>