Jongen mishandelt agenten na fietsen zonder licht

http://www.clservices.com.au/security/images/pepperspray.jpgHet is ook gewoon vervelend: die fietslichtcontroles. Maar om dan maar wat agenten in elkaar te rammen gaat toch een beetje ver. Een 17-jarige jongen uit Berghem vindt dat niet. Hij kreeg gisterochtend een boete en pikte dat niet. Hij schold de agenten eerst helemaal uit en weigerde mee te werken. Toen de politie op een gegeven moment pepperspray tevoorschijn haalde ging de jongen helemaal door het lint.

Hij deelde een aantal kopstoten uit. Helpende collega´s waren ook de lul; ze werden geschopt en geslagen. Intussen werden omstanders met een politiehond op afstand gehouden. Twee agenten waren uiteindelijk zo ernstig gewond dat ze naar het ziekenhuis moesten. Een 15-jarige jongen trapte de politiehond waarna hij in zijn enkel gebeten werd. Hij werd aangehouden.

De 17-jarige jongen zit nog in de cel: waarschijnlijk nog aan het bijkomen van de alcohol. Hij ging die avond/nacht namelijk uit, waar hij overigens al ruzie had gezocht met wat mensen.

Lees ook:Jongen (19) valt politieagenten aan
Lees ook:Jongen zwaar mishandeld na stappen
Lees ook:Dansen op een politieauto
Lees ook:Jongen in ziekenhuis na ‘grap’ met giftig biertje
Lees ook:Jongen (22) doodgestoken voor disco Groesbeek

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Jongen mishandelt agenten na fietsen zonder licht

  1. Sven

    Als ge beziet wat daar loopt bij de politie, kunt ge diene gast niet veel kwalijk nemen. 3 op 4 is te vet, te mager of straalt geen gezag uit. Ik geloof dat politie op zoek is naar sullen

      /   Reply  / 
  2. Mark

    Politie in elkaar geslagen door een 17 jarige??
    Ik dacht dat de politie wel een beetje fatsoenlijk getraind werd, maar dat valt dus tegen.

      /   Reply  / 
  3. DJ-Chris

    Ik kan me ook iriteren aan de politie, maar wel wazig en triest dat 2 agenten zich door een 17 jarige in elkaar laten slaan.

      /   Reply  / 
  4. leon

    Jammer dat de politie zo weinig mag van de politiek. Anders had die gozer in het ziekenhuis kunnen bijkomen i.p.v. politie-cel.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>