Vrouw doodgeschoten op station Alkmaar

Het gebeurde vandaag rond half 11 midden op het Centraal Station in Alkmaar: een schietpartij. Inmiddels is er al wat meer bekend: een 24-jarige vrouw werd beschoten en is inmiddels overleden. De schutter ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis. Ze kreeg kogels in haar rug en hoofd waarna de man gelijk het pistool op zijn eigen hoofd zette en schoot. Twintig aanwezige personen zagen het gebeuren.Het gebeurde op perron 5. De schutter en het slachtoffer zijn waarschijnlijk van Turkse afkomst omdat omstanders ze Turks hoorden praten. Het slachtoffer had nog iemand om de weg gevraagd voordat ze beschoten werd. Scholieren die het allemaal zagen gebeuren zijn opgevangen.

Lees ook:20-jarige gewond bij schietpartij in Emmen
Lees ook:Jongen (15) knalt met hoofd tegen brug en overlijdt
Lees ook:Man schiet met pijltjes naar mensen op straat
Lees ook:Doorgedraaide Amerikaanse leerlingen
Lees ook:School in Eindhoven ontruimd

13 Reacties // Reageer

13 thoughts on “Vrouw doodgeschoten op station Alkmaar

  1. chantal

    wat zou er in vredesnaam bij zulke mensen omgaan? wat zou er afgespeeld hebben bij ze.. wel erg heftig dit en sneu voor de omstanders die erbij waren.. eng zeg…

      /   Reply  / 
  2. Handan

    Hoezo zetten ze erbij WAARSCHIJNLIJK van Turkse afkomst, als ze het niet zeker weten! Zo krijg je dus al die verhalen!

      /   Reply  / 
  3. Anoniem

    Waarom zetten ze erbij dat ze van Turkse afkomst waren?
    Is er dan iets met Turken?
    Sorry maar dit vind ik echt flauw gezever.

      /   Reply  / 
  4. Handan

    Ooooooooowww Ooooooooowww, ze zijn niet eens van Turkse afkomst, ZO KRIJG JE DUS ALLE UIT DE DUIM GEZOGEN VERHALEN!! Als het een Hollandse is, dan wordt er gezegd WAARSCHIJNLIJK een blanke! Asjeblieft!

      /   Reply  / 
  5. chantal

    maar dat is even wat minder, al speculeren terwijl het anders is eigenlijk.. Eigenlijk is het dan ook niet leuk voor de mensen met turkse afkomst zo de naam te geven.. Ik vraag me dan ook af wat er door de mensen heen gaat die dit opschrijft en publiceert, zou je er dan voor schamen dat je iets geschreven hebt wat niet waar is uiteindelijk? ik ben het met jullie eens hoor dat dit te ver gaat en dat je dan de verkeerde uit de duim zuigende verhalen krijgt, als je het niet zeker weet schrijf dan een duidelijk betreffende onderwerp maar laat de afkomst van deze mensen erbuiten, doe het dan gelijk goed en niet iets “waarschijnlijk” opschrijven… dit kan echt de verkeerde keelgat inschieten…

      /   Reply  / 
  6. Magali

    Wat een gezeur, ga zelf lekker berichtjes schrijven als je het zo goed weet! Op dat moment was er amper info dus dan schrijf je op wat er wel bekend is!
    Met de groeten van de persoon achter dit weblog…

      /   Reply  / 
  7. Magali

    BTW: Misschien dat jullie meer weten dan ik maar volgens info ging het om een Turkse man en een Koerdische vrouw. Nou hebben Koerden geen land en wonen ze, onder andere, in Turkije!

      /   Reply  / 
  8. handan

    GA JIJ JE BEZIG HOUDEN MET IETS ANDERS, AAP! ZE WISTEN HET DE EERSTE DAG NOG NIET ZEKER, ER STAAT TOCH WAARSCHIJNLIJK! EERST LEZEN DAN PRATEN! OF MOET JE NOG INBURGEREN?

      /   Reply  / 
  9. handan

    Ik heb geen eens zin om hier op in te gaan, mijn doel is gewoon, DAT ALS JE IETS NIET SEKER WEET, SCHRIJF HET DAN OOK NIET OP, STRAKS OVERKOMT JOU OOK NOG WAT JA! Als jij gelooft in de omstanders die ze VERMOEDELIJK Turks hoorde praten nou nou! SCHRIJF IETS NIET MEER OP ALS JE HET NIET ZEKER WEET! THAT’S IT!

      /   Reply  / 
  10. chantal

    jammer dat er zo fel wordt gereageert, het was mijn bedoeling niet om het zo verkeerd over te brengen maar meer een samenvatting van hoe het zou overkomen, dat las ik hier zelfs nog terug, de reacties… het spijt me dan ik het helemaal verkeerd heb opgeschreven en inderdaad, ik kan dus niet zo goed schrijven als diegene die deze tekst heeft geschreven, ik zal me dan hier ook niet meer meebemoeien en discusieren.. sorry..

      /   Reply  / 
  11. Erik

    Zinloze discussie over discriminatie.

    Allochtone Nederlanders moeten niet zo de underdogpositie kiezen. Altijd dat geklaag, ja het is fout geformuleerd en ja journalistiek een zeer slechte berichtgeving maar moet dat dan weer zo worden opgeblazen.
    De essentie van de tekst is dat het zo erg is dat Iemand een vrouw op klaarlichte dag doodschiet en vervolgens zichzelf. Dat is erg voor die vrouw en omstanders.
    En gelijk staat er iemand op die lange tenen heeft omdat er een stukje verkeerd in staat over turken, zo zet je jezelf continu neer als de zielige minderheid die klaagt over de grote boze rest. De essentie van het verhaal ga je gewoon aan voorbij, egocentrisme vind ik het altijd alles maar naar jezelf toetrekken.

      /   Reply  / 
  12. Schaap

    kijk, het is natuurlijk verkeerd dat de etniciteit van de dader erbij wordt gezet, maar het feit is gewoon: man schiet vrouw dood. Dat zou genoeg moeten zijn, want iedereen is even erg.

      /   Reply  / 
  13. ik

    jawel het was wel van een turkse afkomst, het meisje dat dood is was een vriendin van me vriendin

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>