Jongen (14) rukt voor politiebureau

Een 14-jarige jongen uit Dordrecht is gisteren op het politiebureau beland nadat hij zich in het openbaar stond af te trekken.  De jeugdige smeerpijp stond 's middags rond half een te masturberen in het Overkamppark. Dit terwijl er een aantal wandelaars, onder wie moeders met kleine kinderen, aanwezig waren. Ook een tiental agenten zag de jongen met zijn pielemuis spelen. 

De agenten hadden namelijk vrij zicht op de knaap vanuit het bedrijfsrestaurant van het districtsbureau aan de Overkampweg. Waarschijnlijk wist de jongen niet dat hij door de dienders bespied werd. De jonge rukker werd dan ook binnen mum van tijd gearresteerd. Na verhoor werd hij in vrijheid gesteld.

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Jongen (14) rukt voor politiebureau

  1. pino

    pik afhakken in zout gooien klaaaaar zal hij niet zo snel weerdoen.

    Pubers hebben voeding gehad geen Opvoeding.

    En wat doet de politie ???

    nou dat mag je niet meer doen …foei

      /   Reply  / 
  2. Dylan

    hoe ken je nu zoiets doen.vettig,goor en niet om aan te zien.
    rukken kan wel in een toilet maar niet openbaar toch!

      /   Reply  / 
  3. DJ-Chris

    Nou Pinjo das ook wat overdreven, ik kan er de lol wel van inzien, maarja je moet toch wel gestoord zijn als je dat gewoon in het openbaar doet.

      /   Reply  / 
  4. Pino

    Nou JD-Cris, tis maar wat je lol noemt , vroeger dacht je daar niet eens aan om zoiets te doen, en inderdaad de jeugd is tegenwoordig aardig gestoord , past goed bij deze maatschappij.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>