Jongeren verdacht van massamoord

politie lijnVier Russische jongeren zijn opgepakt omdat ze ervan verdacht worden een groot bloedbad te hebben veroorzaakt. In het boerendorpje Koesjtsjevskaja in de regio Krasnodar (Zuid-Rusland) vielen vorige week donderdag twaalf doden, vier ervan waren kinderen.

In het dorpje vond vorige week donderdag een ware slachtpartij plaats. De meeste slachtoffers waren met messteken om het leven gebracht. Een van de slachtoffers overleed door gas en een ander was gewurgd.

De vier jongeren die verdacht worden van de moorden zijn van verschillende leeftijd. Twee tieners van 1993 en 1994 zijn opgepakt en twee jongemannen van 1990 en 1986. De jongeren maken volgens de politie deel uit van een criminele bende, ook werd er drugs gevonden bij hen thuis.

Ongelooflijk dat sommige mensen tot zulke gruwelijke daden in staat zijn.. De jongste die werd opgepakt is slechts een jaar of 16, 17. En dan al een massamoord op je geweten hebben..

Bron: AD
Foto: CarbonNYC (Flickr)

Lees ook:Groep jongeren gedood door Mexicaanse bende
Lees ook:Internetdate eindigt in drama voor Braziliaanse man
Lees ook:Groep jongeren opgepakt voor straatroof
Lees ook:MS-13 in Den Bosch; jongeren uit wijk Kruiskamp doen bende na
Lees ook:Van kleuter tot pooier

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Jongeren verdacht van massamoord

  1. Jos van Veen

    Vergroting van individualisering? Niet eens meer stilstaan bij het denken en voelen van anderen,zich gewoon niet kunnen indenken en tolereren van een ander standpunt dan het hunne en een soort sadisme/machtsbeleving/opruimen van elke weerstand/en ontbreken van perspectief, of zo.
    Het begint zo langzamerhand vaste prik te worden dat mensen in deze richting veranderen, een soort van nieuwe hysterie met asociale trekken

      /   Reply  / 
  2. Karel

    scholing en opvoeding is zo belangrijk, deze gasten moet je gelijk doodschieten.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>