Tiener bijt oor af: twee jaar cel

De 19-jarige Andrew J. MacDonald mag twee jaar brommen in de cel nadat hij bij iemand een oor af had gebeten. De tiener had via Facebook ruzie gekregen en na wat over een weer gescheld kwam het tot een confrontatie in een fastfood-restaurant waar de jongen tijdens de vechtpartij het oor van zijn slachtoffer molesteerde.

MacDonald had de mailbox op Facebook van zijn slachtoffer flink volgespamd met kwade berichten. In een McDonalds restaurant in Weymouth kwamen de twee elkaar tegen toen ze met vrienden en al wat hamburgers zaten weg te werken.

Het conflict was echter nog niet afgesloten en dus ontstond er een heuse vechtpartij in de hamburgertent.  In het gevecht zette de tiener zijn tanden in het rechteroor van het slachtoffer en beet er enkele stukken uit die hij vervolgens voor de voeten van het slachtoffer uitspuugde.

Een vriend van het slachtoffer raapte na het gevecht de stukjes bij elkaar en bracht de gewonde naar een ziekenhuis. MacDonald gaf zijn schuld meteen toe, het gevolg is twee jaar gevangenisstraf en mentale begeleiding.

Bron: HLN

Lees ook:Jongen (14) gewond na grote vechtpartij Apeldoorn
Lees ook:Jongen zwaargewond na ruzie in speeltuin
Lees ook:Dertienjarige opgepakt voor mishandeling
Lees ook:Vernielzuchtige jongeren in gevecht met politie
Lees ook:Jetro Willems Tiener van het Jaar 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>