Tieners neergeschoten: één dode

Van een gezellige afsluiter was absoluut geen sprake tijdens een verjaardagsfeestje in een bar in New Orleans. Vijf tieners werden in de kroeg neergeschoten, een 18-jarige jongen overleed.

In de bar was het feestje in volle gang toen een nog onbekende man plotseling een wapen tevoorschijn trok en in het rond begon te schieten. Vijf tieners werden geraakt. De man sloeg op de vlucht en is tot op heden nog niet opgepakt.

Onder de slachtoffers zijn drie meisjes van 14, 16 en 17 jaar. Allen liggen in het ziekenhuis, de toestand van het 16-jarige meisje is kritiek. Ook een 15-jarige jongen raakte gewond. Een 18-jarige jongen raakte dusdanig gewond dat hij direct na de schietpartij overleed.

Dit laatste slachtoffer bleek een strafblad te hebben voor diefstal en heling maar of dat iets te maken heeft met de schietpartij is nog niet duidelijk.

Bron: RTL
Foto: By Ken (Guns & Ammo 2 Uploaded by ShakataGaNai) [CC-BY-2.0], via Wikimedia Commons

Lees ook:Beschonken bestuurder veroorzaakt ongeval, 17-jarige overlijdt
Lees ook:Meisje (14) gedood door paraplu
Lees ook:Twaalfjarige jongen doodgeschoten
Lees ook:Jongen (14) gewond na grote vechtpartij Apeldoorn
Lees ook:Tieners omgekomen bij aanrijding tijdens dropping

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>