Zevenjarige zoekt tieners die haar kat vermoorden

In het Engelse Plymouth is een zevenjarig meisje zwaar geschokt. Haar vier maanden oude katje werd door een groep jongeren op grove wijze vermoord. Het meisje deed een emotionele oproep in The Daily Mail om de daders te vinden.

Tia Duke moet in de zevende hemel geweest zijn toen ze haar kerstcadeautje onder de boom vond. Het was een babykatje en deze kreeg de naam Tasmin. Tasmin was helaas geen lang leven gegund. Een groep jongeren van een jaar of 15/ 16 maakten een einde aan het leven van Tia’s huisdier.

Volgens het meisje waren de jongens de kat aan het pesten. Vervolgens nam een van de tieners een aanloop en trapte de kat een enorm eind de lucht in. Twaalf meter zou het diertje de lucht in zijn gevlogen, het was op slag dood. Tia hoopt dat de daders snel gevonden worden zodat ze niet nog meer dieren lastig kunnen vinden.

Bron: HLN

Lees ook:Meer jongens opgepakt in verkrachtingszaak
Lees ook:Groep verkracht 17-jarig meisje in Amsterdam
Lees ook:Meisje (14) steekt moeder dood om computer
Lees ook:Jongen krijgt hakenkruis in arm gekrast
Lees ook:Meisje belt 300 keer 911 om Big Mac

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>