Meisje (16) slaat verkrachter van zich af

In Washington heeft een 16-jarig meisje flink van zich afgeslagen nadat ze door een perverse man op de grond was gewerkt. Het meisje kon de verkrachter met een aantal karatetrappen in het kruis van zich afschudden.

De 40-jarige Kevin James Stark viel het 16-jarige meisje aan toen deze langs een meer aan het wandelen was. Even daarvoor had ze de man nog ingehaald. Plotseling kreeg het jonge meisje een klap op haar hoofd en werd ze door haar belager besprongen.

De tiener had net een paar karatelessen gevolgd en besloot deze meteen in de praktijk te brengen. Ze beet de man in zijn vinger en trapte een paar keer recht in zijn kruis. Hierna kon ze vluchten en belde bij een vriendin de politie. Bij het voorval verloor Stark zijn portemonnee en wat velletjes uit een pornoblaadje, deze werden door speurhonden gevonden. De man zat bij zijn moeder thuis toen de politie aanklopte.

Volgens hem was hij de papieren verloren in een dronken bui, hoe hij aan de beetwond op zijn vinger kwam kon hij echter niet verklaren. De man, die al als zedendelinquent bekend stond riskeert een levenslange gevangenisstraf als recidivist. Het meisje hield er naast een lichte hersenschudding en wat blauwe plekken ook een trauma aan over.

Bron: HLN
Foto: By sefcmpa (karate) [CC-BY-2.0 or CC-BY-2.0], via Wikimedia Commons

Lees ook:Jongen bijt vingerkootje agent eraf
Lees ook:Vader vergokt dochter
Lees ook:Tiener slaat meiden het ziekenhuis in
Lees ook:Vietnamese Mowgli in de jungle gevonden
Lees ook:Dronken meisje rijdt 160 km per uur

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>