Martin Garrix slaat fles kapot op hoofd Wessel van Diepen

PR_Wessel_Martin_GarrixNiemand minder dan Nederlands jongste dance hit producer Martin Garrix opende gisteravond het nieuwe programma van Wessel van Diepen: The Global Dance Chart. Garrix zegende de show op spectaculaire wijze, met de woorden ‘hierbij open ik de Global Dance Chart’ sloeg hij de fles bubbels aan diggelen op het hoofd van Wessel van Diepen.

Voor het eerst wordt een chart samengesteld op basis van internationale radio playlists, DJ optredens in clubs, muziekverkoop en streams van bijvoorbeeld Deezer, Spotify, Shazam en Soundcloud. The Global Dance Chart wil hiermee een zo’n goed mogelijke afspiegeling zijn van de 40 grootste hits in de wereldwijde dance scene. Van Diepen presenteert en produceert de Global Dance Chart zelf en is elke vrijdag tussen 21.00 en 23.00 uur te beluisteren op Radio 538.

Kijk voor meer informatie op: http://www.538.nl/programma/62/global-dance-chart

Lees ook:538 Dance Smash CD Vol. 3 verkrijgbaar
Lees ook:538Koningsdag in Breda: 40.000 bezoekers
Lees ook:Armin van Buuren wint van David Guetta en Tiësto
Lees ook:538 Dance Department does Ibiza op radio en tv
Lees ook:Radio 538 trapt Amsterdam Dance Event (ADE) af in Cube

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>