Oppas past op verkeerd kind

http://www.jvanstolbergschool.org/images/foto/plein_kinderen3_foto.jpgEen oppas in Californië, Amerika, heeft het verkeerde kind van school gehaald. Ze wist niet hoe het kind eruit zag en besloot maar een jochie mee te nemen. Achteraf was dit niet zo verstandig. De oma van dit kind zag namelijk haar kleinzoon niet op het schoolplein staan en sloeg meteen alarm. Ondertussen had de oppas niks door en het jongetje dat ze eigenlijk moest ophalen, zat te wachten op school.

Tv-zenders lieten de foto van het meegenomen kind, genaamd Angel Guerrero, zien.

Pas toen de ouders van het kind thuiskwamen werd duidelijk dat Angel niet hun zoon was, en de oppas dus de verkeerde had meegenomen. Raar is dat Angel helemaal niet tegenstribbelde op school, hij vertrouwde de oppas meteen.Vandaar dat ze op school ook niks hadden gemerkt.

Het jongetje dat ze eigenlijk op had moeten halen zat een paar uren op school. De school belde een oom van hem op, die hem vervolgens kwam afhalen.

Lees ook:Weer een persoonsverwisseling, dit keer 2 jongens
Lees ook:School stuurt sms naar ouders van spijbelaars
Lees ook:Tienermoeder plakt kind aan muur vast
Lees ook:Vader held na doodslaan pedo
Lees ook:Slapende inbreekster

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>