Zorgtoeslag verdwijnt in de lucht!

http://www.jeb.be/images/fireworks/fireworks-11.jpg_disp512.jpgHeb jij je zorgtoeslag al uigegeven? Ik wel, maar niet aan vuurwerk. Uit een onderzoek blijkt dat veel mensen hun zorgtoeslag al hebben uitgegeven, aan vuurwerk!!

Dit blijkt uit een enquête van onderzoeksbureau Q&A Research. Het bureau deed in opdracht van het Algemeen Dagblad een onderzoek onder 1200 consumenten.

Een kwart van de Nederlanders geeft deze week zijn geld uit aan vuurwerk. Waarschijnlijk zal het legale vuurwerk 50 miljoen euro opbrengen. Er wordt 20 miljoen besteed aan illegaal vuurwerk.

Ik hoop het allemaal te zien op oudjaarsnacht. De overheid ook: ‘oh jeetje daar gaat al die zorgtoeslag! Waar doen we het eigenlijk voor?’.

Lees ook:Studenten laten miljoenen liggen; geen aanvraag zorgtoeslag
Lees ook:Student verdient ruim 300 euro met zorgverzekering
Lees ook:Miljoenen voor Marokkaanse jongeren
Lees ook:Straatarme jongeren vinden 60.000 euro
Lees ook:Minder illegale downloads in Groot-Brittannië

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Zorgtoeslag verdwijnt in de lucht!

  1. c barendswaard

    vuurwerk kopen van de zorgtoeslag
    wat is dit voor flauwe cul wie dit verzonnen heb
    is niet goed bij zijn hoofd
    je krijgt veel te weinig zorgtoeslag terug
    de rekening die je elke maand op de deurmat ligt
    dat lijkt wel een extra huur of hypotheek die je moet betalen dat is gewoon schandelijk dat de mensen daardoor in de schulde terecht komen!!!1

      /   Reply  / 
  2. D

    Dit is echt onzin!! Wie doet dat nou.. Ja mensen die die hele zorgtoeslag niet nodig hebben.. Ik studeer nog en woon samen.. Ik heb die zorgtoeslag nodig.. Ookal is het maar een schijntje van het bedrag wat je iedere maand betaald.. Want je betaald niet alleen je eigen toeslag per jaar.. Wat ik belachelijk vind en daarnaast betaal je iedere maand een zorgverzekering, waarvan je de helft nog eens zelf moet betalen omdat de meeste dingen tegenwoordig niet meer vergoed worden.. Nee zelfs niet in een toppakket en na betaling van je eigen risico.. Echt ik wou dat ze bij de overheid eens in hun portomonnee gingen snijden.. Kijken of ze dan nog zulke rationele beslissingen maken..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>