Allochtone jongens worden veel misbruikt

http://benv.junerules.com/images/pedo.jpgSeksueel misbruik onder allochtone jongeren wordt onderschat. Daarom moet de politie harden optreden tegen pedofielen die er bij betrokken zijn. De identiteit van deze personen moet bekend gemaakt worden op de televisie bijvoorbeeld…

Dit staat er in het vandaag verschenen rapport ‘Jongens huilen niet’ van het Amsterdam Centrum Buitenlanders (ACB). Artsen, hulpverleners, jongerenwerkers, onderwijzers en andere sleutelfiguren moeten hierover op korte termijn meer te weten komen, zodat ze seksueel misbruik bij deze groep kunnen herkennen en melden.

Vooral Marokkaanse jongens zijn een gewild slachtoffer, omdat zij vaker dan anderen zonder toezicht op straat rondhangen. Seksueel misbruik komt al voor op 10-jarige leeftijd, vaak door familieleden of pedofielen. Helaas is dit een taboe in de islamitische cultuur. Ook doen ze bijna nooit aangifte.

Ik vind het echt heel zielig voor die kinderen die worden mishandeld, autochtoon of allochtoon! Maar goed dat er iets aan wordt gedaan.

Lees ook:Veel tieners seksueel misbruikt
Lees ook:Jongeren melden online misbruik vaker
Lees ook:Peutertanga-trend
Lees ook:Na Amber Alert gevonden Melanie wellicht misbruikt
Lees ook:Het hangverbod gaat vanavond in

1 Reacties // Reageer

One thought on “Allochtone jongens worden veel misbruikt

  1. serap

    Ik vind het heel jammer dat er misbruik van jongeren worden gemaakt als autochtonen en allochtonen.Perversie wordt nooit aangenomen en nooit wordt geaccepteerd want, niemand verdient dit!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>