Jong Oranje – Jong Slowakije – laatste hobbel naar het EK

Na de 0 – 2 overwinning van donderdagavond op Jong Slowakije, heeft Jong Oranje een uitstekende uitgangspositie om zich te kwalificeren voor het EK in 2013. De return wordt vanavond gespeeld in het Sparta Stadion in Rotterdam. RTL 7 zendt ook dit duel live uit, vanaf 18.30 uur.

Na de poulefase is Jong Oranje doorgedrongen tot de play-offs voor het EK voor jonge landenteams, dat van 5 tot en met 18 juni in Israël wordt gespeeld. Met twee doelpunten van de 19-jarige Marco van Ginkel (Vitesse) werd het uitduel dus gewonnen. Ook onder anderen Luuk de Jong (Borussia Mönchengladbach), Jordy Clasie (Feyenoord), Adam Maher (AZ) en Jeroen Zoet (RKC Waalwijk) maakten gisteravond deel uit van de selectie van KNVB-coach Cor Pot.

Marcel Maijer presenteert deze voetbaluitzending vanuit het stadion en wordt voor de wedstrijdanalyse bijgestaan door Wim Kieft. Leo Driessen verzorgt het commentaar bij Jong Oranje – Jong Slowakije. Vanwege deze wedstrijd begint voetbaltalkshow ‘Voetbal International’ om 21.00 uur, een halfuur later dan normaal.

Lees ook:Jong Oranje in twee wedstrijden naar het EK?
Lees ook:Spannende voetbaldag voor Blind, Maher en Wijnaldum
Lees ook:EK kwalificatieduel Jong Oranje – Jong Schotland live
Lees ook:Nederland – Estland WK-kwalificatieduel live op tv
Lees ook:Nederlanders zoeken naar Wesley Sneijder en minder naar juichpak

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jong Oranje – Jong Slowakije – laatste hobbel naar het EK

  1. Sugel

    Met Bruma in de ploeg kan de equipe van Cor Pot zich plaatsen voor het EK onder 21, dat volgend jaar in Israël wordt gehouden. Jong Oranje verdedigt in Rotterdam een 2-0-voorsprong. Bij winst wordt het het eerste grote eindtoernooi voor de speler van HSV, dat hem heeft gehuurd van Chelsea.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>