Betaalbare luxe boetiek hostels op een rijtje

Wereldreizigers, stedentrippers en vriendengroepen die op zoek zijn naar betaalbare overnachtingsadressen in Europa, of de rest van de wereld, zijn bij Hostelbookers.nl aan het goede adres. Op deze boekingswebsite vind je ruim 20.000 gunstig geprijsde logeeradressen in meer dan 3500 bestemmingen wereldwijd. Je kunt kiezen uit slaapzalen waar men met andere reizigers verblijft of voor privé 2-tweepersoonskamers. Vrienden kunnen ook kiezen uit bijvoorbeeld 4 of 6 persoonskamers.

Worden hostels nog steeds geassocieerd met eenvoudige en traditionele inrichtingen, vandaag de dag groeit het aantal chique, aparte, trendy en ludieke hostels gestaag. Daarom heeft Hostelbookers voor dit laatste segment op hun Nederlandstalige website een speciale link gemaakt met voorbeelden van zeer aparte accommodaties. Hieronder het zeer strak in wit ingerichte trendy hostel #bunk in hartje Istanbul, het moderne Blue Hostel gehuisvest in een voormalige klooster in Rome, het hippe Oops! hostel in het Quartier Latin in Parijs en het funky One80° in het centrum van Berlijn.

Veel accommodaties bieden gratis wifi. Hostelbookers rekent geen administratie- of boekingskosten. Nadere informatie en reserveringen via www.hostelbookers.nl waar men ook kan doorklikken naar een link voor de geselecteerde luxe hostels.

Lees ook:Hostel Card: met korting backpacken door Europa
Lees ook:Istanbul steeds populairder als Valentijnsbestemming
Lees ook:Hongkong voor een habbekrats
Lees ook:Naturistenbond wil seksstranden
Lees ook:Koninginnedag slaapplaatsen schaars; verhuur logeerkamer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>