Win De kleine Ezelsbruggetjes voor Dummies

De kleine Ezelsbruggetjes voor Dummies bundelt de origineelste en meest bruikbare geheugensteuntjes. Dankzij dit boek kun je zelfs de moeilijkste formules en regels te onthouden. Jongerenblog heeft goed nieuws! We mogen namelijk vijf exemplaren weggeven!

Op school kom je er haast niet onderuit: ezelsbruggetjes. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een ezelsbruggetje voor. Van slimme regeltjes voor die lastige Nederlandse spelling, tot rijtjes met Duitse naamvallen en scheikundige elementen. In dit boekje staan ze allemaal.

Het boek is overzichtelijk ingedeeld naar schoolvak en naar onderwerp binnen dat schoolvak, zodat je gericht naar een specifiek ezelsbruggetje kunt zoeken. Een handig en leuk boekje om te hebben, of je nu nog op school zit of wel een opfrisser kunt gebruiken.

WINNEN!
Wil jij dit boekje winnen? Doe dan mee. Dat kan via de volgende wegen:

1. Volg @jongerenblog op twitter en stuur ons het volgende berichtje: @jongerenblog ik volg jullie en maak daarmee kans op ‘De kleine Ezelsbruggetjes voor Dummies’.
2. Natuurlijk vind je onze Facebook-pagina leuk. Heb je nog niet op ‘like’ geklikt, doe dit dan snel en tag jezelf in de foto, die op ons prikbord staat.
3. Mail naar [email protected] waarom jij dit boek kunt gebruiken.

Wil je dit boek gewoon in huis hebben, dan kun je ‘m ook bestellen bij bol.com.

Lees ook:Truth or Dare: durf jij mee te spelen? Win @jongerenblog!
Lees ook:Win New Kids Nitro boek – Hillemoal Koekwous Jonguh!
Lees ook:Paranormal Activity 3: win camera @jongerenblog
Lees ook:Towerheist in de bios – win prijzen @Jongerenblog
Lees ook:Win! 538 Hitzone 59 @Jongerenblog

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>