Pitch Perfect vanaf 3 januari in de bioscoop

Filmposter NLIn de nieuwe muzikale comedy Pitch Perfect wordt de rebelse Beca (Anna Kendrick) gevraagd voor de a capella zanggroep van haar nieuwe universiteit.  De zanggroep bestaat uit een stel meiden dat elkaar af en toe in de haren vliegt, maar wanneer ze samen zingen klinkt het perfect… Deze film draait vanaf 3 januari in de bioscoop en wij mogen kaartjes weggeven.

De zanggroep is gewend alleen traditionele a capella nummers te zingen, maar Beca krijgt het voor elkaar om totaal nieuwe mash-ups te verzinnen. Dit is een groot succes en de meiden maken ineens weer kans om hoog te eindigen in de nationale competitie.

Pitch Perfect zit vol met  top 40 hits en classics. Ze zijn gemixed tot een heerlijke nieuwe soundtrack onder toezicht van regisseur Jason Moore.

www.pitchperfect.nlwww.facebook.com/PitchPerfectNL

WINNEN!
Jongerenblog mag kaartjes voor deze film weggeven. Om te winnen hoef je alleen een mailtje te sturen naar [email protected] o.v.v PitchPerfect met daarin je adres.

Lees ook:Pitch Perfect: David Guetta zou met open mond kijken
Lees ook:Win bioscoopkaartjes Mama; film van Guillermo del Toro
Lees ook:Win kaartjes voor Flight met Denzel Washington
Lees ook:Win kaartjes voor spannende crime-thriller The Sweeney
Lees ook:Rise of the Guardians 24 november in de bios! (Win)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>