Vrouw zakt 37 keer voor theorie

http://www.portaldelosjardines.com.ar/Material/CarsonDellosa/Auto.gifIk was in twee keer voor mijn theoretisch rijexamen geslaagd. Sommige mensen hebben daar wat meer tijd voor nodig…zo ook een jonge Belgische vrouw uit Luik, die is na 37 keer zakken eindelijk geslaagd voor haar theorie….

Het blijkt dat in Belgie het theorie rijexamen veel makkelijker is. Ruim 60% slaagt voor de eerste keer. Dat is inderdaad wel een hoog percentage. Dat is in Nederland echt niet zo.

De theorielessen hebben de vrouw in totaal 570 euro gekost. Ze kan nou eindelijk beginnen met praktijklessen. Ik vraag me af hoelang dat dan wel niet gaat duren. Hoeveel pogingen zal ze wagen?

Volgens mij heeft die vrouw nooit geleerd. Of heeft ze die vragen expres fout beantwoord? Misschien heeft ze een ernstige ziekte of, of ze is blind, doof?

Lees ook:Hello SOA!
Lees ook:Ruim 10.500 jongeren onder de 18 met coach de weg op
Lees ook:Leuker kunnen we het niet maken…
Lees ook:Hoera geslaagd! Of toch niet..
Lees ook:Praktijkexamen voor sjezen op de scooter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>