‘Britse Big Brother racistisch’

Shilpa ShettyHeel wat Engelsen maken zich kwaad om de Big Brother-serie met beroemdheden, omdat zij vinden dat een bewoonster wordt gediscrimineerd. De Indiase Bollywood-ster Shilpa Shetty is het mikpunt van spot in de show en moet vernederend werk doen. Zo moest ze bijvoorbeeld het toilet met een tandenborstel schoonmaken en riep een medebewoonster naar haar dat ze 'moest oprotten naar huis'. De bewoners maken ook grapjes om Shetty's accent en haar maniertjes. Veel kijkers pikken het niet meer. Inmiddels zijn er al 38.000 klachten binnengekomen. Een van de treiteraars, Jane Goody (winnares van de vorige serie) is afgelopen avond meteen weggestemd.

Lees ook:‘Seksschandaal’ in Britse Big Brother
Lees ook:Een lange o
Lees ook:ABN, accent, straattaal, het zal wel!
Lees ook:Zachte G geil? Brabants meest aantrekkelijke accent
Lees ook:Big Brother belangrijker dan Live 8

1 Reacties // Reageer

One thought on “‘Britse Big Brother racistisch’

  1. Schaap

    Ik vind het ook schandalig, zij die discrimineren moeten voor de rechter worde gesleept: het feit dat het tv is, moet niet worden gebruikt om het niet te doen. Die mensen horen een voorbeeld te geven.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>