Fuck you!

"Fuck you." Iets om je over druk te maken niet? De Tweede Kamer vindt in ieder geval van wel. Burgers moeten volgens de  Kamer worden gestraft als ze de politie uitschelden. Een rechter oordeelde onlangs dat de kreet "fuck you" geen belediging is, maar onder andere CDA-Kamerlid Marleen de Pater is het daar niet mee eens. Zij vindt het op z'n minst een onheuse bejegening. De Kamer wil daarom dat minister Hirsch Ballin van Justitie zonodig de wet aanpast om zulk gescheld af te straffen. Ik vind het ook voor zich spreken dat "fuck you" beledigend bedoeld is. Wat denken jullie als iemand "fuck you" tegen je zegt? 

Lees ook:Verbod op gewelddadige spellen voor jonge gamers
Lees ook:Pedofielen op online kinderjacht hebben probleem
Lees ook:OMG WTF-momentjes voor gamers
Lees ook:Opstelten vindt wietkwekerij Tim Hofman (BNN) niet kunnen
Lees ook:Drugs op televisie gevaarlijk

13 Reacties // Reageer

13 thoughts on “Fuck you!

  1. Mark

    Ligt eraan of ze lekker is anders vind ik t nie erg, het betekent tenslotte “neuk jou”

      /   Reply  / 
  2. Schaap

    Mee eens, schelden tegen de politie is een belediging tegen de staat.

      /   Reply  / 
  3. Dj-Chris

    Niet mee eens, Vrijheid van meningsuiting is ook een recht, en politie agenten kunnen ons af en toe de bloed uit onze nagels vandaan halen. Officieel staat in de wet, dat een Agent “Klootzak” kan aanrekenen als belediging, maar “Ik vind u een klootzak” niet. Maar hoe zit dat dan met Fuck You??? Dat kon voor zo ver ik weet altijd al aangerekend worden onder belediging

      /   Reply  / 
  4. jasper

    De juuten van tegenwoordig verdienen het om te worden uitgescholden, als er een crimineel ergens bezig is hebben zo teweinig man in dienst ,en als ik met mijn scooter te hard rij staat er meteen overal politie . DE POLITIE ZOU DE ECHTE BOEVEN MOETEN PAKKEN EN NIET DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG

      /   Reply  / 
  5. mitchell

    ik vind dat de politie moet ingrijpen als iemand hemn beledigd. de politie in nederland is soft. ze laten zich vaak gewoon wegjagen als ze tegenover een grote groep staan. je moet respect hebben voor de politie. en de politie moet zelf voor die respect zorgen. in amerika zag ik eens een man worden aangehouden omdat hij ontzettend hard optrekde bij een stoplicht. de politie heeft zijn hele auto doorzocht en hem helamaal gescreend. dat duurde wel een half uur. toen de man tegen zijn auto aanleunde werd hem gezegd gewoon te blijven staan en ete wachten tot de politie klaar was. na een half uur bleek er niets aan de hand te zijn. ze lieten de man gaan zonder een excuus. in nederland zouden ze ten eerste je niet aanhouen voor te hard optrekken bij een stoplicht. ze zullen je VRAGEN of ze de auto mogen doorzoeken. je kan gewoon wiegeren. je blijft gewoon rustig ff in de auto zitten. de politie trekt ff je kenteken na en met een ‘sorry voor het ongemak’mag je weer gaan. optreden en respect daar gaat het om.

      /   Reply  / 
  6. Melek

    Fuck you, vind ik zelf wel een scheld woord, maar je word soms egt strond ziek van de politie en dan kan het wel eens zijn dat je zonder in de gaten te hebben, fuck you of weet ik veel wat zeg.

    Nou de politie zou niet alleen moeten kijken naar die ene fuck you woord, maar ook naar anderen dingen.

    Zoals de allochtonen jongens van tegenwoordig zijn egt gewoon uit de hand en van my mogen ze egt van alles doen met ze hoor!

    En ondertussen ik ben een turk en vind het erg jammer, omdat er naar alle buitenlanders met de zelfde oog worden gekeken..

      /   Reply  / 
  7. Schaap

    de jeugd van tegenwoorden worden wél de criminelen van morgen, ze denken al dat ze alles kunnen maken :S

      /   Reply  / 
  8. Dj-Chris

    Wat de politie in amerika doet keur ik ten zeerste af! Als agent hoor je je niet vijandig en agresief op te stellen tegen je volk, zoals dat in Amerika is, maar ik kan de ergernis hier ook wel begrijpen. 5 km te hard: dikke boete, fiets gestolen : “wij kunnen u helaas niet van dienst zijn”

      /   Reply  / 
  9. melissa

    fuck you vind ik een scheld woord maar ook weer niet, ik zou het niet leuk vinden als een lelijke jongen dat tgen mij zij, maar als het een knappe is dan niet.

      /   Reply  / 
  10. maik

    ik vind het niet leuk dat ze er mee schelde n

      /   Reply  / 
  11. bert

    ik zeg altijd tegen de lekkere chiks fock you dan neem ik je mee en neuk ze.

      /   Reply  / 
  12. bert

    oja en als ze niet willen geef ik ze klappen

      /   Reply  / 
  13. john

    Ik haat me leven

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>