We Hyven erop los!

Tien jaar geleden zocht nog niemand bij Google, en konden we nog lang geen krabbels op vriendenpagina's bij Hyves plaatsen! Momenteel zijn deze twee de best bezochte sites van Nederland. Gemiddeld zitten we drie uur op Google, anderhalf uur op Hyves en een klein uurtje op Nu.nl, blijkt uit een onderzoek van Multiscope. Nederlanders kijken steeds minder televisie en zitten steeds vaker achter de computer. We surfen een kleine 70 miljoen uur per maand rond op de drie best bezochte sites. Best absurd, al zit ik zelf net zo goed redelijk vaak op Hyves!

Lees ook:RSI wordt CANS
Lees ook:Helft jongeren wil voor gezond gaan
Lees ook:Alcoholsites geen geheim voor jongeren
Lees ook:Internetten toch niet zo simpel
Lees ook:Online video kijken populair

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “We Hyven erop los!

 1. Jan Hamer

  Ik ben niet zo enthousiast over Hyves. Een kennis van me had me overgehaald om me ook aan te melden. Nog dezelfde dag kreeg ik 5 reacties van homo’s. Op zich heb ik niks tegen homo’s, maar een ervan was bijzonder onbeschaamd, gelaste me mijn webcam aan te zetten en toen ik dat weigerde begon hij heel vervelend te doen zodat ik die persoon maar geblokkeerd heb. Het was tevens voor mij reden om me af te melden bij Hyves. Het minste wat je toch van iemand mag verwachten is respect zou ik denken.

    /   Reply  / 
 2. Mark

  AIRSOFT AIRSOFT AIRSOFT HIER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Ik weet niet wie dit allemaal heeft gelezen bij de reacties rechts in het scherm, maar het blijkt dat onze airsoft pagina weer is gesloten. Ja, weer, want hij is al eerder gesloten geweest. Het kan echter ook komen omdat de pagina te oud werd en daardoor is verwijderd. Ik stel voor dat we hier verder gaan met het posten over airsoft.

    /   Reply  / 
 3. Mark

  AIRSOFT HIERHEEN!!!!!!!!!!!!

    /   Reply  / 
 4. Magali (jongeren.blog.nl)

  Die pagina heb ik verwijderd omdat er in heel wat reacties bedrijven werden zwartgemaakt en wij daar als weblog problemen mee krijgen….

    /   Reply  / 
 5. Jan Hamer

  Volgens mij is hyven gewoon een chique woord voor ouwehoeren.

    /   Reply  / 
 6. Mark

  Nee Jan.

    /   Reply  / 
 7. Jan Hamer

  Hoe dan ook, aan mij is het niet besteed.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>