Jongeren Goerree-Overflakkee willen hamburger happen

Foto: McDonaldszwolle.nl

Na een dagje winkelen of als je geen zin hebt om die groentes op je bord naar binnen te werken is er niets zo gemakkelijk dan even langs de McDonald’s te rijden voor een Big Mac of een paar kipnuggets, met zoetzure saus natuurlijk. Maar niet voor iedereen gaat het zo gemakkelijk. Op het Zuid-Hollandse eiland Goerree Overflakkee hebben ze namelijk geen McDonald’s. En daar zijn de jongelui het niet mee eens.

Joren de Jager is inititiefnemer in de strijd om een McDonald’s op het eiland. Hij vindt dat het fast-food keten absoluut een vestiging moet krijgen op het eiland. De hamburgers van McDonald’s zijn namelijk beter dan wat ze in de snackbar kunnen krijgen, vindt hij. Gesteund door zijn broer en een vriend startte hij de hyvespagina McDonalds op Flakkee.

De pagina is een groot succes. Inmiddels telt hij ruim 3000 leden die pleitten voor het bekende hamburgerrestaurant. Of deze er komt is nog maar zeer de vraag. Alleen steden met meer dan 35000 inwoners komen in aanmerking. Ook McDonald’s zelf heeft nog geen plannen om een nieuw restaurant te openen op Goerree. Wel zijn ze altijd op zoek naar nieuwe locaties om een restaurant te vestigen. De oproep vind je hier.

Gun je deze jongeren ook een McDonald’s? Word dan lid van de hyves. Alle beetjes helpen. Misschien.

Lees ook:Stad in Zweden schaamt zich voor naam ‘Fjuckby’
Lees ook:Robbie’s turbulente musical
Lees ook:Miljoenen voor Marokkaanse jongeren
Lees ook:Michelinster voor 27-jarige chef-kok
Lees ook:Levende honden als haaienvoer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>