Jongeren krijgen eigen strand

Foto: Sonny

Wil jij ook wel eens gewoon rustig op het strand liggen zonder schreeuwende kinderen op de achtergrond? Zonder die hangende lichaamsdelen van net té oude mensen om je heen en waar je lekker de muziek kan draaien die praktisch alle jongeren leuk vinden? Dan moet je op het Woldstrand in Zeewolde zijn. Daar gaan ze drie verschillende stranden maken. Een strand voor families, eentje voor surfers en een strand voor jongeren. Bij het jongerenstrand komt een verdieping in het water, wat lijkt op een zwembad. Ook komen er meer voorzieningen zoals een horecagelegenheid met terras, toiletten en douches. Liggen je ouders en je kleine broertjes en zusjes op het familiestrand? Geen probleem. Via een betonnen wandelpad loop je van het ene naar het andere strand. Het is nog even wachten maar nog binnen dit jaar is het jongerenstrand een feit.

Goed plan?

Foto

Lees ook:Zwem op safe
Lees ook:Jongeren versmeren strand
Lees ook:Schoonouders vermoord vanwege leeftijdsverschil
Lees ook:Leven in een ander gezin
Lees ook:Drijven in een drijvend zwembad

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>