Muziek van nu in klassieke stijl

muziekkleinerPop, hiphop, rock en R&B. Jongeren zijn van veel markten thuis op het gebied van muziek. Alles kan maar ondertussen is iedereen bezig een eigen muziekstijl te ontwikkelen. Niet om zelf te maken misschien, wel om naar te luisteren. Daar kan natuurlijk altijd wat bij. Martine Mussies (24) houdt zich vooral bezig met kunstmuziek van nu. Dat is klassiek en toch modern. Die fascinatie heeft ze niet zomaar. Door op te treden als pianiste en celliste in het strijkorkest Zoroaster stapte zij een wereld in vol klanken uit de 20e en 21e eeuw.

De bijzondere muziek wil ze niet alleen voor zichzelf houden. Via haar blog kan iedereen meedoen in haar enthousiasme. Daar vind je de laatste nieuwtjes op het gebied van twintigste- en 21e-eeuwse muziek, aankondigingen, biografieën van componisten (waaronder extra aandacht voor de vrouwelijke), filmpjes, artikelen over de uitvoerenden van moderne muziek, cd-besprekingen, interviews, filosofische bijdragen, columns, luistervoorbeelden (door Mussies zelf en gastmuzikanten) en bijdragen van gastschrijvers.

Lees ook:Klassieke muziek luisteren: meer zin in alcohol
Lees ook:Yes-R ambassadeur van Save the Children
Lees ook:Jongerenblog wenst je een knallende jaarwisseling
Lees ook:Erik Arbores nieuwe ambassadeur dance4lifde
Lees ook:De duistere kant van muziek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>