In de schoenen van een ander

Jeugdtheaterdagen

Afbeelding: JeugdTheaterDagen

Altijd al eens een ander willen zijn? Dan is theater misschien wel wat voor jou! Kruip eens in de huid van iemand anders en leer hoe het is om een keer niet jezelf te zijn. Van zaterdag 17 oktober tot zondag 1 november gaan de Jeugdtheaterdagen weer van start. En daar is genoeg te doen. Kijk de kunst lekker af tijdens een jeugdvoorstelling of gluur eens achter de coulissen om te zien hoe het daar aan toe gaat. Genoeg gezien? Dan is jouw beurt! Volg workshops en leer hoe een echte acteur denkt en doet!

Wil je bij de feestelijke aftrap van de Jeugdtheaterdag zijn? Kom dan op 18 oktober naar Zaal De Unie in Rotterdam! Daar zal ambassadeur Jan Kooijman (acteur GTST en  jurylid van het TV-programma ‘So You Think You Can Dance’) de Theaterdagen openen. Presentatie ligt in handen van Monique van der Werff (actrice Zoop). De feestelijkheid is helemaal gratis! Kijk hier voor het programma en meer informatie over de Jeugdtheaterdagen. Kun je helaas niet naar Rotterdam komen maar ben je wel benieuwd wat er bij jou in de buurt te doen is?  Kijk dan hier!

Jeugdtheaterdagen

Lees ook:Coen en Sander van 3FM in Habbo Hotel
Lees ook:Expeditie Robinson met BN’ers start vanavond
Lees ook:BN’ers Expeditie Robinson; wie is… Manuel Broekman
Lees ook:Gouden Kalf naar jongste winnaar ooit
Lees ook:Wil jij DJ worden bij Q-music? Grijp dan nu je kans!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>