Theater krijgt jeugdteam

podiumEen dagje naar het theater. Leuk. Zelf meedenken over het theaterprogramma. Nog leuker. Tenminste, zo denkt Nancy van Nuland, de programmeur van theater ‘t Mozaïek in Wijchen erover.Volgens haar is het helemaal nieuw in de theaterwereld dat jongeren zelf mee kunnen denken over het jeugdaanbod.

Daarom start zij voor haar theater een jeugdteam bestaande uit vijf jongeren. Deze uitverkoren kids zullen de jongerenvoorstelling van dit moment begeleiden en gaan op zoek naar geschikte jeugdvoorstellingen voor komende seizoenen.

In het jeugdteam zijn ze bezig met de promotie van de jeugdvoorstelling. Ook zorgen ze ervoor dat alles netjes verloopt door afwisselend gastheer of gastvrouw te zijn en helpen ze een handje bij de garderobe. Ondertussen zullen zij nieuwe voorstellingen bekijken en beoordelen en wordt er flink nagedacht of deze geschikt zijn voor hun theater.

Bron: De Gelderlander

Lees ook:Oh Oh Cherso zoekt nieuwe stapjongeren
Lees ook:Voetbaljeugd heeft weinig respect voor scheidsrechters
Lees ook:Muziek van nu in klassieke stijl
Lees ook:Flikken Maastricht: er worden drie nieuwe seizoenen gemaakt
Lees ook:Lekke band? De monteur komt naar je toe!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>