Zet je online schoen! (morgen mag het!!)

strooigoedNog even en het is zover! De daagjes zijn bijna af te tellen en voor je het weet is het 5 december! Hét grote feest van onze nog grotere kindervriend komt razendsnel dichterbij. (En nee, niet alleen kinderen vinden dat leuk)

Om de tijd tussen de intocht van Sinterklaas en pakjesavond wat te verlichten zet je je schoen bij de open haard (of bij de verwarming, mag ook) en de dag erna word je verblijd met een cadeautje of iets lekkers. Écht je schoen zetten doe je natuurlijk niet meer. (Veel te oud!) Maar nu we toch in het digitale tijdperk zitten, kunnen we daar best een beetje gebruik van maken.

Dus die schoen zetten we gewoon online. Kost niets, maar levert, als je geluk hebt, wel iets op. Vanaf morgen mag het op zetjeschoen.com! Kies voor een sportschoen of een pump en maak kans op leuke cadeaus.

Lees ook:Voet aangespoeld
Lees ook:Jongeren rijden minder auto!
Lees ook:Tieners aan hun lot overgelaten op digitale snelweg
Lees ook:New Balance, sportief en super hip!
Lees ook:Zo gaat je nieuwe iPhone 6s langer mee

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>