Karakter verslaat uiterlijk bij partnerkeuze studenten

loveDie lieve jongen met zijn vettige haar en luie oog, de ontzettend aardige knul met wangen vol puistjes en het meisje met een enorme bril en hazetanden die altijd alles voor je wil doen. Zij gaan allemaal met de leukste vriendjes naar huis. Want wat blijkt? Niet het uiterlijk maar het karakter blijkt dé doorslaggevende factor te zijn voor studenten bij de keuze van een geliefde.

Wat maakt iemand mooi en wat maakt iemand lelijk? Nogal persoonlijk en moeilijk te omschrijven. Blijkbaar voor studenten ook niet zo heel belangrijk want uit een poll van studenten.nl bleek dat 60 procent ging voor degene met het leukste karakter. Ruim 1100 studenten namen de moeite hun keuze te maken uit karakter, seks, opleidingsniveau, geld en uiterlijk.

Ook seks stond aardig hoog aangeschreven. 22 procent vond dat het belangrijkst bij hun partnerkeuze. Geld en opleidingsniveau waren beide weinig van belang, deze kregen 3 procent van de stemmen. Slechts 12 procent vond het uiterlijk de grootste rol spelen.

Lees ook:Weer in het rood..
Lees ook:Bijna helft tienermeiden nog maagd
Lees ook:Voor de mooiste studentes moet je naar Groningen
Lees ook:Reiservaringen maken veel indruk bij eerste date
Lees ook:Veel jongens vinden onveilige seks wel prima

1 Reacties // Reageer

One thought on “Karakter verslaat uiterlijk bij partnerkeuze studenten

  1. guido kortehorst

    ik ben ontzettend lelijk maar best wel aardig denk ik. ik heb alleen nog geen vriendinnetje:( hoe kan ik hier voor zorgen? ik kan goed fietsen. misschien is dat een doorslaggevende factor.
    mvg, Guido Kortehorst

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>