Driee, tweeee, eeeeeeeen…!

NieuwjaarHet aftellen kan beginnen. Nog even en 2009 is voorgoed voorbij. Het jaar waarin onze sterren drama’s kregen te verwerken, want Jan en Yolanthe gingen uit elkaar en Micheal Jackson overleed. Ook een jaar waarin veel leuke dingen gebeurden want Jan Smit en Yolanthe hebben allebei weer een nieuwe partner en natuurlijk waren er naast relatiedrama’s ook veel gelukkige momenten.

Ook op jongerengebied is er weer veel gebeurd. Zo was er de kredietcrisis die van jongeren met een baan, werklozen maakte. Alcohol, seks, drugs, het schoolleven, het verkeer en probleemjongeren kwamen veel voorbij. Zowel positief als negatief. Ik ben benieuwd wat 2010 gaat bieden voor de jeugd. Ik zal in ieder geval weer proberen jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden.

2009 was namelijk ook het jaar waarin ik voor jongeren.blog.nl begon te schrijven en dat hoop ik nog een tijd vol te houden!

Gelukkig Nieuwjaar allemaal!

Lees ook:Jongeren voor jongeren in het verkeer
Lees ook:Rechter verbiedt seks
Lees ook:Ook meisjes dwingen jongens vaak tot seks
Lees ook:Probleemjongeren vaak diep in de schulden
Lees ook:Leuke jongeren geven voorlichting

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>