Jongeren experimenteren met anale seks

sexOp seksueel gebied zijn jongeren echte wetenschappers. Ze proberen alles te ontdekken en experimenteren maar raak. Anale seks is één van deze proefjes.

Seksuologen en gezondheidsorganisaties in Amerika maken zich zorgen. Anale seks brengt nogal wat risico’s met zich mee omdat tieners niet altijd op de hoogte zijn van de gevolgen. Vaak stemmen jonge meisjes in met anale seks omdat ze zo hun maagdelijkheid behouden en ze de kans op zwangerschap beperken. Onveilige seks is het resultaat maar er wordt vergeten dat soa’s ook via anale seks overdraagbaar zijn.

Wetenschappers zijn van mening dat anale seks uit de taboesfeer moet worden gehaald. Wanneer het onderwerp meer bespreekbaar is, kan het worden opgenomen in de seksuele opvoeding.

Bron: nieuwslog

Lees ook:Veel jongens vinden onveilige seks wel prima
Lees ook:Jongeren hebben nog veel te leren over seks
Lees ook:Aandacht voor onveilig seksende jonge homo’s
Lees ook:Maagdelijkheid te koop
Lees ook:Maagden worden gevolgd in ‘Ik heb het nog nooit gedaan’

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jongeren experimenteren met anale seks

  1. vroegtijdige ejaculatie

    Ik vind toch dat er meer seksuele voorlichting moet komen , ook zeker in nederland. Van wat ik heb gehoord , is dat in Nederland niet eens aan de orde. Vind het wel een kwalijke zaak, dat de jongeren niet weten wat de mogelijke gevolgen zijn.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>