Maagdelijkheid te koop

Foto: Privébezit

Foto: Privébezit

Lukraak met de eerste de beste vriendelijke leeftijdsgenoot het bed in duiken of wachten tot de juiste jongen of meid zich aandient om je eerste keer mee te beleven, beide is mogelijk om je maagdelijkheid kwijt te raken. Iets minder populair is het veilen van je maagdelijkheid. De Australiër Justin Siseley lijkt het geen probleem en is bezig met een documentaire waarin twee jongeren hun maagdelijkheid op televisie verkopen.

De 21-jarige ‘Veronica’ doet aan het programma mee om het taboe van seks te doorbreken en natuurlijk omdat het een hoop geld met zich meebrengt. De deelnemers ontvangen namelijk 20.000 Australische dollar (14.000 euro) en 90 procent van het geld dat de veiling oplevert. De andere tien procent gaat naar het bordeel waar de veiling wordt gehouden. Er kan online geboden worden voor de finale veiling, die is face-to-face.

Ouders, media en politici walgen van het plan. Volgens hen is het pure prostitutie. Toch zijn er genoeg jongeren die aan het programma mee willen doen. De eerste mannelijke kandidaat heeft weliswaar af laten weten, er zijn er genoeg die zijn plaats in willen nemen. Zoals de 20-jarige Alex die wel iemand wil ontmoeten op deze manier. Of Ryan, die dichter bij een meisje wil komen dat een tongzoen alleen.

Al een jaar is Sisely bezig kandidaten te verzamelen voor zijn project ‘Fame and Fortune’. Wanneer de documentaire te zien zal zijn is niet bekend ook is het nog niet duidelijk of de daad zelf te zien zal zijn in de docu.

Zou jij je maagdelijkheid verkopen? Laat het weten!

Bron: HLN

Lees ook:Student biedt maagdelijkheid aan
Lees ook:Meisje (16) biedt maagdelijkheid te koop aan
Lees ook:Daten met verminkte mensen
Lees ook:Maagden worden gevolgd in ‘Ik heb het nog nooit gedaan’
Lees ook:Jongerenblog kijkt Het Zal Me Een Rotzorg Zijn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>