Kunstbende Voorrondes 2010 – Noord-Holland

Zie jij in jezelf ook een ware artiest? Dan is de Kunstbende misschien iets voor jou! Iedereen kan zich inschrijven voor dé wedstrijd voor jong creatief talent.

Kunstbende is een jongerenorganisatie voor talentontwikkeling. Al twintig jaar wordt er talent gezocht en gevonden, dit wordt gedaan met een aantal voorrondes. Op zaterdag 20 februari vindt de voorronde plaats van Noord-Holland in het Zaantheater en De Kade.

Expo
Foto’s, schilderijen, tekeningen, strips, collages, kunstwerken, sieraden… Ben je trots op je werk? Dan kun je jouw kunstwerk in een Kunstbende-expositie ophangen of neerzetten. Ook combinaties mogen.  Je kunstwerk mag bestaan uit minimaal één tot maximaal twaalf delen. Dit jaar is het thema ‘tijd’ en wanneer je het thema gebruikt voor je expositie, kun je extra punten scoren bij de jury!

Iedereen tussen de 13 en 19 jaar kan zich opgeven via de Kunstbende-website voor één van de volgende categorieën: taal, muziek, film & animatie, dans, theater & performance, expo, fashion en DJ.

Landelijke finale
De landelijke finale wordt gehouden in de Westergasfabriek te Amsterdam op zaterdag 17 april. Daar zul je voor een groot enthousiast publiek je act nog eenmaal opvoeren om een landelijke titel te veroveren. Verder staan er leuke prijzen op je te wachten, bijvoorbeeld een masterclass die aansluit op jouw categorie, optredens tijdens festivals zoals Dance4Life of Mystery Land en meer.

De voorrondees vinden zaterdag 20 februari plaats in Zaandam, Zaantheater en De Kade.
Toegang: 5 euro

Lees ook:Kunstbende verzamelt nieuw talent in Hoofddorp
Lees ook:Voorronde Kunstbende vol talent
Lees ook:Kunstbende zoekt nieuw talent!
Lees ook:Twee dj-winnaars op Kunstbende Claims Victorie
Lees ook:Spannende finale Angry Birds: The Tournament

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>