Voorronde Kunstbende vol talent

Foto: Maaike Foks

Foto: Maaike Foks

Een recordaantal bezoekers en deelnemers trotseerden de winterse kou en sneeuw om naar de voorronde van de Kunstbende te komen. Zaterdag 20 februari vond deze plaats in Noord-Holland.

“Er trok zelfs iemand van het Zaantheater even aan de bel, of we niet te veel mensen zouden gaan binnenlaten”, meldt de organisatie van Kunstbende Noord-Holland. De grote opkomst was een goede start. Maar ook het talent deed er alles aan om van de voorronde een heus spektakel te maken. Al vanaf het begin was het duidelijk dat er enorm veel talent meedeed aan de voorronde.

De eerste prijswinnaars van Kunstbende Noord-Hollands zijn: Stef Sprengers (Expo), Simone Oosthuizen (Taal), Thessa Meijer (Film en Animatie), Dj Darryl Dwight (Dj), Roos & Yara (Theater en Performance), Zoé Hermsen (Fashion), Dance Extreme (Dans) en Lucky Luke Strikes Back (Muziek).

Deze acht talentjes zullen te zien zijn in de Kunstbende-finale op zaterdag 17 april in Amsterdam. Heb je deze ronde gemist en wil je de winnaars nog zien schitteren? De heren en dames zullen geboekt worden in Hoorn. We organiseren namelijk nog veel meer toffe activiteiten en 22 t/m 26 maart is Hoorn in handen van Kunstbende!

Afbeelding: Maaike Foks (via Kunstbende)

Lees ook:Kunstbende zoekt nieuw talent!
Lees ook:Kunstbende verzamelt nieuw talent in Hoofddorp
Lees ook:Kunstbende Voorrondes 2010 – Noord-Holland
Lees ook:Twee dj-winnaars op Kunstbende Claims Victorie
Lees ook:Kunstbende zoekt talent

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>