Jongeren overhandigen bestuurder Rijksuniversiteit Groningen gouden penis

podiumKoos Duppen, bestuurder van de Rijsuniversiteit Groningen is vanaf vandaag de eigenaar van een grote, gouden penis. Deze kreeg hij van de politieke jongerenbeweging Rood.

De gouden penis is er een uit de serie ‘vervelende prijzen’, zoals de Loden Leeuw en de koude douche. Een prijs die je liever niet krijgt dus.

Studenten vonden het toch nodig om de bestuurder even op zijn plaats te zetten. Duppen wil namelijk een ton uittrekken om grote lichtreclame op het Zernike-complex te plaatsen.  Hierdoor zou het gebouw beter zichtbaar zijn voor buitenstaanders, zoals het geval is bij het UMCG en de Hanzehogeschool.

Volgens de studenten gaat het om iets heel anders, het zou een wedstrijdje zijn. De Hanzehogeschool en de RuG proberen elkaar de troef af te steken.Vergelijkbaar met typisch mannengedrag, opscheppen over hun penisgrootte. Nu heeft Duppen in ieder geval de grootste en kan hij zich volgens de studeren weer bezighouden met andere zaken die wél met het onderwijs te maken hebben.

Bron: RTVNoord

Lees ook:Jongen dumpt eigen penis in waterput
Lees ook:Welke studenten hebben een gouden business idee?
Lees ook:Wie verdient een Gouden Munt?
Lees ook:Studenten hebben seks met kippen
Lees ook:Verslaggevers klimmen over hek Gouden Kooi

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>