Laat je horen!

Foto: Ronald Tanglao (Flickr)

Foto: Ronald Tanglao (Flickr)

Jongeren drinken te veel en te vroeg, ze zijn seksueel losgeslagen, roken en blowen, gedragen zich als malloten en doen alles wat ouders, leerkrachten en andere volwassen mensen verbieden.

Weinig positiefs tot zover. Als je alle berichtgeving erop na slaat lijkt het inderdaad net of jongeren niets goeds meer in zich hebben. The Movement, een jongerenbeweging uit Noord-Holland verweert zich tegen het beeld dat van de jeugd wordt geschetst.

De beweging is er om te bewijzen dat jongeren niet alleen hun toekomst verpesten maar zich ook vaak genoeg van de positieve kant laten zien. Vandaag gingen zij de discussie aan over de negativiteit rondom de jeugd van tegenwoordig.

Vandaag is de Kick-off van The Movement en zijn ze aanwezig bij de voorrondes van de Nationale Jeugddebatten (‘op weg naar VARA’s lagerhuis’) Jongeren die hier niet bij zijn kunnen natuurlijk wel hun mening geven. Op het forum van The Movement!

Lees ook:Jongeren in discussie over Nieuwe Drank- en Horecawet
Lees ook:Wat een prachtig weidelandschap hebben we toch in Holland!?
Lees ook:Ali B. en de 40 wensen krijgt een vervolg
Lees ook:Alcohol is juist goed!
Lees ook:Allochtone kinderen vaak te dik

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Laat je horen!

  1. Pingback: Jongen (12) neemt klas mee naar Disneyland Parijs | Jongeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>