Trots Op Nederland lanceert jongerenpartij

Tweede kamerDe partij van Rita Verdonk, Trots op Nederland (TON) heeft er sinds vandaag een versterkende groep bij. Jong Trots, de landelijke jongerenpartij werd vandaag gelanceerd.

Tientallen jongeren tot 25 jaar verzamelden zich vandaag in Den Haag om de jongerenpartij vorm te geven. Het is de bedoeling dat deze groep jongeren in Nederland echt een eigen stem geeft.

De partij houdt zich natuurlijk vast aan de idealen van de “grote-mensen-partij” TON maar wil ook echt een sterke, eigen mening laten horen.

Vooral door middel van nieuwe media willen zij zich presenteren aan het publiek. Alle online en mobiele technologie wordt ingeschakeld om de jongeren een stem te geven.

TON kan momenteel alle versterking gebruiken. Ze staan namelijk niet al te hoog in de peilingen.

Bron: NOS Headlines

Lees ook:Nieuwe jongerenpartij van Lijst 0 heet LEF
Lees ook:Wie krijgt jouw stem?
Lees ook:BNN richt jongerenpartij op
Lees ook:Jongeren verdeeld over belang jongerenpartijen
Lees ook:Jongeren willen paars kabinet met Samsom als premier

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Trots Op Nederland lanceert jongerenpartij

  1. Hans

    Dat handjevol jongeren dat lid wordt van TON? Ach, die zijn misschien toch al verpest. Maar als er nog een klein beetje menselijk benul in zit, is TON misschien wel de juiste manier om er achter te komen hoe het niet moet. Wie heeft er in zijn jeugd nu geen stomme dingen uitgehaald?

      /   Reply  / 
  2. Ron

    Sommige jongeren ontsporen. Net als sommige ouderen die nog altijd heil zien in het megalomane partijtje van leugenaarster Verdonk. Zelden iemand gezien die zichzelf zó overschat en haar kiezers onderschat. Gino Crobu van de afdeling Brunssum, heeft de bijeenkomst begeleid. Crobu echter, adviseert mensen die kritiek uiten op zijn halfgod Verdonk, een stuk touw en een stoel om af te springen. Ik durf de stelling aan dat mensen die aanhanger zijn van Verdonk opportunistisch, schaapachtig of hersenloos zijn. Wie gelooft er nou pathologische leugenaars immers?

      /   Reply  / 
  3. Tim

    Goh Ron, Pet of hoe je ook graag genoemd wordt deze dagen.
    Wat leuk jou ook weer eens ergens tegen te komen, en nog steeds met dezelfde vete bezig, ik zou zeggen pak een spiegel want zoals jij bezig bent….ook niet helemaal lekker….Zou toch eens naar een psych gaan want dit lijkt wel een obsessie.

    Jarenlang blijf je al in dezelfde holle clichés hangen…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>