Student biedt maagdelijkheid aan

Je moet er wat voor over hebben, voor dat papiertje waarop staat dat je geslaagd bent. Een 18-jarige student uit Groot-Brittannië wil heel graag haar diploma halen, ze heeft er zelfs haar maagdelijkheid voor over.

Om de komende drie jaar haar studie te kunnen betalen is de jonge studente geld nodig. Een hoop geld en aangezien ze uit een arm gezin komt heeft ze dat niet. De oplossing had ze echter gauw genoeg bedacht. Haar maagdelijkehid in ruil voor een groot geldbedrag.

Haar oproep plaatste ze op een populaire studentenwebsite in de hoop een veiling te kunnen starten. De ‘slanke blondine met cupmaat 70E en een mooi gezicht’ vroeg zich af hoeveel men voor zoiets betaalt.Volgens een lezer was 2000 pond een te verwachten bedrag, al is dat niet genoeg voor de komende drie studentenjaren.

Tsja, alles voor je toekomst?

Bron: Telegraaf

Lees ook:Maagdelijkheid te koop
Lees ook:Stacey Rookhuizen creatief met schaamhaar voor Playboy
Lees ook:Meisje (16) biedt maagdelijkheid te koop aan
Lees ook:The Sun gaat de fout in met prins ‘Dirty Harry’
Lees ook:Gewapende overval door 14-jarige

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Student biedt maagdelijkheid aan

  1. Snel Geld Verdienen

    Tja je moet er inderdaad wat voor over hebben. Elk jaar hoor je wel weer zoiets als dit dat een studente haar lichaam aanbiedt. Ach zo zijn er nog wel meer manier om geld te verdienen :)

      /   Reply  / 
  2. Corset-lover

    Ongelooflijk zeg dat zo’n blanke blondine met cupmaat 70E en een mooi gezicht ‘n oproep op ‘n studentenwebsite plaatste om erachter te komen hoeveel er voor haar maagdelijkheid betaald zou worden.
    Dat ze uit ‘n arm gezin komt kan zij niets aan doen, maar is zij nou naiëf of is ze gewoon ‘n dom blondje? Het zijn toch uitsluitend studenten die op zo’n studentenwebsite komen? Die evenals zijzelf moeite hebben om hun studietijd financieel heel moeilijk kunnen bekostigen?

      /   Reply  / 
  3. ray

    @ Corset-lover:
    blanke blondine ?
    Oh ik dacht een zwarte blondine…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>