Elfjarige Justin vermoedelijk slachtoffer van familiedrama

politie lijnVandaag zou hij twaalf jaar zijn geworden. Zo ver kwam het echter niet voor Justin uit het Limburgse dorpje Sint Joost. Gisteren werd hij dood gevonden in het huis van zijn ouders aan de Plevitsstraat.

Hoe de jongen precies om het leven is gekomen is nog niet bekend. Wat wel bijna vast staat is dat zijn 42-jarige vader de dader is. Hij werd samen met zijn dode zoon in het huis aangetroffen nadat politie om half vijf ‘s nachts via een familielid op de hoogte was gebracht van het drama.

De jongen was net begonnen aan zijn middelbare schoolopleiding aan het Connect College in Echt. Leerlingen van deze school en van Justins oude basisschool zijn opgevangen. De 39-jarige moeder en het driejarige zusje van Justin waren niet in de woning aanwezig toen het drama zich afspeelde. Tussen de vader en moeder ging het al een tijd niet goed, vandaar dat de 39-jarige moeder al enkele weken bij familie woonde.

Altijd vreselijk wanneer zulke dingen gebeuren..

Bron: Telegraaf

Lees ook:Twaalfjarige jongen opgepakt voor moord op ouders
Lees ook:Schietpartij Enschede kost vier mensen het leven
Lees ook:Twaalfjarige helpt bij bevalling
Lees ook:Naakt vriendje in kast leidt tot een en al drama
Lees ook:Jongen doodt moeder vanwege kritiek op computeren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>