Jongen doodt moeder vanwege kritiek op computeren

typennSoms is het vervelend als iemand door de kamer zit te schreeuwen als je net lekker in een spelletje zit. Een snauw volstaat maar een moord? Een 15-jarige Koreaanse jongen vermoorde zijn moeder omdat ze teveel kritiek had op zijn gamegedrag.

De jongen zou volgens de moeder veel te vaak achter de computer zitten. Ze sprak hem regelmatig aan op zijn gameverslaving en dat viel bij de tiener niet helemaal in goede aarde. Eén opmerking teveel werd de moeder fataal.

Het Zuid-Koreaanse persbureau Yonhap meldde dat de jongen zijn moeder vermoordde en daarna zelfmoord pleegde. Het twaalfjarige zusje van de jongen vond beide familieleden dood in huis. De jongen had een briefje achtergelaten waarin stond dat hij zijn moeder om het leven had gebracht tijdens een ruzie over de vele online spelletjes die hij speelde. Het zusje gaf toe dat de twee inderdaad vaak met elkaar in de clinch lagen over het gamen.

Jongeren en computers, een dodelijke combi blijkbaar. Dit is zeker niet de eerste keer dat een ouder uit de weg wordt geruimd door computergebruik. In april dit jaar stak een 14-jarig meisje haar moeder dood vanwege het computergebruik…

Lees ook:Meisje (14) steekt moeder dood om computer
Lees ook:Oom schiet neef in hoofd
Lees ook:Twaalfjarige helpt bij bevalling
Lees ook:Elfjarige Justin vermoedelijk slachtoffer van familiedrama
Lees ook:Chinese jongen neergestoken na cheaten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>