Jongeren teisteren vrouw in scootmobiel

Een groep van vier jongeren tegen een 79-jarige vrouw in een scootmobiel, wat een lef zeg. In Hoofddorp raakte woensdagmiddag een bejaarde vrouw gewond toen de jongeren haar scootmobiel omgooiden.

Op klaarlichte dag, rond 15.10 uur had een groepje jongeren het op het Burgemeester Stamplein voorzien op de oudere dame. Zij reed daar in haar scootmobiel en werd zonder duidelijke reden door de jongeren uitgescholden. Daar bleef het niet bij. Het groepje jongeren kwam naar de vrouw toe en gooide haar met scootmobiel en al om.

De vrouw raakte hierbij gewond aan haar hoofd. De jonge daders gingen op de vlucht. De politie is nog op zoek naar de jongeren en stelt een onderzoek in.

Bron: IJmuider Courant

Lees ook:Jongeren overvallen gehandicapte vrouw en doden haar hondje
Lees ook:Vrouw uit scootmobiel getrokken en mishandeld
Lees ook:Tiener gooit baby voor bus
Lees ook:Jongeren beschoten in Alkmaar
Lees ook:Pestkoppen tatoeëren penis op jongen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jongeren teisteren vrouw in scootmobiel

  1. bartje

    flink hoor !!!!!!!!!!!!! moeten ze tegen mij doen ik ben een gezonde vent van 30 dan hebben ze lef !!!! dat bewijst dat er iets goed mis is in de maatschepij of niet dan ?????

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>