Jongerenwebsite over seks bekroond

Jongeren zijn experimenteel en willen aan van alles meedoen en zoveel mogelijk ontdekken. Ook op seksueel gebied. Maar dat je ermee aan de slag gaat betekent niet dat je alles al weet. Om jongeren te helpen met allerlei vragen rond seksualiteit is er de website Sense, en die doet het goed!

Sense is onder jongeren behoorlijk populair. Sinds de start ervan heeft deze site namelijk al meer dan een miljoen bezoekers getrokken. Jongeren kunnen er dan ook voor van alles terecht. Persoonlijk advies, algemene informatie en er is een ontdekkingsreis langs alle plekken van het mannelijk en vrouwelijk lichaam. Vooral die laatste is populair.

Moeilijke vragen bestaan niet voor Sense, vandaar dat zij van Zonmw de Zonmw parel ontvingen. Een bekroning op het werk dat Sense levert als pionier van seksuele hulpverlening. Iets om trots op te zijn!

Bron: Medical Facts
Foto:By Anamix257 (Own work) [FAL], via Wikimedia Commons

Lees ook:dance4life lanceert app voor al je vragen over seks
Lees ook:Bijna 400 jongeren bezoeken soa-testdag in Brabant en Zeeland
Lees ook:Vragen over seks komen vooral van meiden
Lees ook:Alarmknop op netwerksites
Lees ook:Yolanthe Sneijder Cabau vertelt over moeilijke jeugd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>