Gewapende overval door 14-jarige

Geldnood, op een dag krijgt bijna iedere jongere ermee te maken. Wat je eraan doet is aan jou. Werken, geld lenen of gewoon minder uitgeven. Een 14-jarige jongen uit Roosendaal bedacht een andere manier om aan geld te komen, hij pleegde een gewapende overval.

Vrijdagavond pakte de politie de knul op in verband met een overval op een horecagelegenheid. De jongen zou met een vuurwapen of een soortgelijk voorwerp het personeel bedreigd hebben.

Hierop gaf men hem een onbekend geldbedrag mee waarna hij de tent uit vluchtte. Gelukkig kon er een goed signalement gegeven worden, hierdoor had een wijkagent de jongen binnen 3,5 uur op de stoep van het bureau staan. Hij heeft meteen bekend.

Dan toch maar op een eerlijke manier je centjes verdienen, scheelt een hoop gedoe.

Bron: NU.nl
Foto: By Kevitivity, via Everystockphoto

Lees ook:Jonge hasjdealer valt door de mand
Lees ook:Verdacht koffertje door 14-jarige neergezet
Lees ook:Vrouw heeft spijt van oppompen fietsband
Lees ook:Schokkende overval opgenomen
Lees ook:Fraude na zeven keer zakken voor theorie

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Gewapende overval door 14-jarige

  1. Steven

    Sowieso een Marokkaan

      /   Reply  / 
  2. Heerhugowaard

    @ steven Wat een kortzichtige opmerking, in het bericht wordt niet over een nationaliteit gesproken. Je kan het alleen weten als je er zelf bij bent geweest. Niet alle criminelen zijn bij voorbaat allochtoon.

      /   Reply  / 
  3. alcaphoon

    Goed gedaan jochie!!

    waarom???

    dat mag ik niet zeggen!!!…ben berooft van spreken!!!

      /   Reply  / 
  4. Frank Koning

    Mevrouw Irene Koster, “scheelt een hoop gedoe” betekent dat je een aantal dingen niet hoeft te doen om hetzelfde resultaat te bereiken. Maar we hebben het hier over een fysieke levensbedreiging door een jongen van 14 (Nota Bene!) van volwassenen die hun werk aan het doen waren en dat kunt u niet afconcluderen met “een hoop gedoe”. En zeker niet als u dat een deze doelgroep schrijft. Mijn dochters zijn 12 jaar en ik zal ze uitleggen dat met een “vuurwapen of een soortgelijk voorwerp” mensen bedreigen geen “hoop gedoe” is, maar een ernstige jeugdmisdaad die door effectieve tuchtige handelingen op voorkomen van recidive moet worden afgestraft.

      /   Reply  / 
  5. Sone

    Lol Faaaaail Achja moet die maar gewoon minder uitgeen tenzij zijn ouders hem niets geven

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>