Praten over loverboys en grooming

De strijd tegen loverboys en grooming is nog lang niet gestreden. Het zijn problemen waar we in Nederland regelmatig mee te maken krijgen, ook als jongere. Natuurlijk zijn er mensen die zich inzetten om deze problemen uit de wereld te helpen, zoals Corinne Dettmeijer-Vermeulen, Nationaal Rapporteur Mensenhandel.

Dat loverboys foute boel zijn weten we allang. Maar ontkom er maar eens aan wanneer je er middenin zit. Voor jongeren is het niet altijd gemakkelijk uit de problemen te blijven, ook al wil je het zelf zo graag.

Loverboys en grooming zijn van dit soort problemen. Als jongere heb je hier misschien mee te maken gehad of wil je er juist meer over te weten komen om zo ervoor te zorgen dat je niet in de shit terecht komt. Habbo Hotel helpt daarmee. Vanmiddag van 16.00 uur tot 16.45 uur is  Corinne Dettmeijer-Vermeulen aanwezig in de bibliotheek op Habbo.

Zij houdt zich in het dagelijks leven bezig met de aanpak van loverboy’s en grooming en weet dus heel wat over deze zaken te vertellen. Heb jij vragen? Grijp dan nu je kans en stel ze aan VIP-Corinne op Habbo Hotel!

Bron: Habbo

Lees ook:Loverboy-slachtoffers staan weer op straat
Lees ook:Slijp je schaatsen snel in Habbo Hotel!
Lees ook:Online dodenherdenking
Lees ook:Habbo Hotel zoekt beste Habbo Fashion designer!
Lees ook:Habbo goes Europe

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>