Jonge inbreker verliest nep-pistool voor politiebureau

Vlak voor het politiebureau je veter strikken is over het algemeen nog niet zo’n probleem. Maar een nep-wapen verliezen is een andere zaak. Het overkwam een 18-jarige inbreker in Leeuwarden, hij verloor zeer slecht getimed zijn nep-pistool.

Vlak voor de deur van een politiebureau in Friesland viel het wapen op de grond. Een voorbijganger zag wat er aan de hand was en schakelde de politie in die dankzij de toevallige locatie mooi op tijd ter plaatse was. Ze rekenden de jongen in voor wapenbezit maar kwamen erachter dat de knul nog heel wat meer criminele daden op zijn kerfstok had.

Het wapen had hij natuurlijk niet voor de sier mee, daarmee had hij al een paar keer succesvol ingebroken. In zijn zakken trof de politie enkele gestolen bankpassen aan. Eenmaal op het politiebureau bekende de jongen dat hij twintig inbraken had gepleegd.

Bron: NU.nl
Foto: By Hustvedt (Own work) [GFDL or CC-BY-SA-3.0], via Wikimedia Commons

Lees ook:Snoepje?
Lees ook:Jongens knallen op rotonde tegen elkaar
Lees ook:Jongeren beschoten in Alkmaar
Lees ook:Jongeren beroofd in Noorderplantsoen
Lees ook:Jongen (17) neemt vuurwapen mee naar stage

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>