Hebbeding: de OV-hanger!

Net op tijd bij het station! Snel, snel, snel om de trein te halen maar waar is die verrekte OV-chipkaart nou?! Zit jij ook altijd zo te klooien met je OV-chipkaart? Met de OV-hanger is dit gedoe verleden tijd!

Valesca Groot en Tim Erkamp (beide 22 jaar) uit Heiloo hebben een oplossing bedacht voor het waar-is-mijn-OV-chipkaart-nu-weer-probleem. De OV-hanger kan gemakkelijk aan je tas geklikt worden en dan hoef je wanneer je eindelijk bij de beruchte poortjes bent aanbeland, niet eerst je hele tas op de kop te zetten voor je kunt in- en uitchecken.

En dat kan je een hoop centjes besparen want vergeet je uit te checken dan tikt de teller gewoon door tot wel €20,-! De trein halen met je telefoon aan je oor of koffie in je hand is nu gewoon mogelijk! Daarbij beschermt de OV-hanger je OV-chipkaart zodat hij niet binnen de kortste keren stuk in je tas ligt. Handig toch?

Ze zijn er in vier kleuren en voor €9,99 heb je er één! Hebben? Hier kan je ze krijgen!

Lees ook:Gratis internetten in de trein
Lees ook:Studenten moeten snel zijn met OV-chipkaart
Lees ook:Man springt uit trein en verliest benen
Lees ook:Studenten krijgen extra tijd om ov-chipkaart te activeren
Lees ook:22-jarige komt om bij treinongeval

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hebbeding: de OV-hanger!

  1. Rick

    Super handig zo’n OV-hanger! Ik heb er 2 aangeschaft, en tot nu toe ben ik niet meer vergeten uit te checken. Scheelt me een hoop poen! En die kaart raak je ook niet meer kwijt! Het is op deze manier iets makkelijker wennen aan die verdomde OV-chipkaart!

      /   Reply  / 
  2. Ovblingbling

    Ook wij zijn een kleine onderneming gestart voor de ov-chipkaart in juli 2011 : ovblingbling logo merk: OVBB
    Ons motto is uitgegaan: waarom geen sieraad voor je ov-chipkaart
    per nov 2011 is de ov-chip echt niet meer weg te denken .waarom dan geen mooie leuke sleutelhanger of halsketting die iedereen mag zien.
    Niet zomaar eentje,maar een aparte ‘de enige échte’ ©Ov-chip-blingbling sleutelhanger ,ketting.Dan vergeet je nooit om uit te checken :) Wij maken het zelf in Nederland met de hand de hoesjes zijn van echt leer voorzien van een beschermlaag zodat de decoraties niet beschadigen. Nou kijk zelf maar eens

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>