Ronde sigaret ouderwets?

Foto: Privébezit

Een nieuw concept voor rokers. De ronde sigaret krijgt wellicht een concurrent erbij. De Amerikaanse tabaksfabrikant R.J. Reynolds is bezig met het ontwikkelen van een vierkante variant van de bekende nicotinebron.

De fabrikant heeft al een aantal bekende sigaretten op zijn naam staan. Zo produceerde deze fabrikant onder andere sigaretten van Camel, Winston en Pall Mall. Maar misschien is de ouderwetse ronde sigaret aan vernieuwing toe want deze fabrikant vroeg patent aan op een vierkante sigaret.

Van de vierkante sigaretten kunnen er evenveel in een pakje, maar deze smokes kunnen wel een stuk compacter verpakt worden. Kleinere pakjes met peuken dus en dat scheelt in verpakkingsmateriaal. Of de sigaretten nog wel zo gemakkelijk eruit gepeuterd kunnen worden moet nog blijken. En ook qua rookgemak is het wel even wennen waarschijnlijk.

Zit jij te wachten op vierkante sigaretten?

Bron: AD

Lees ook:Jeugd paft minder
Lees ook:Tien euro voor een pakje peuken?
Lees ook:Een op de tien jongeren is zware roker
Lees ook:Rookverslaving gaat sneller dan gedacht
Lees ook:Gratis sigaretten voor jongeren

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Ronde sigaret ouderwets?

  1. chaussures air max

    Zo dronken dat je je eigen huis niet meer terug kunt vinden. Dat is lastig, zeker als je gewoon lekker wilt slapen na een potje wild stappen. Een student uit Leuven (België) vond er iets op, hij sloop gewoon een ander huis binnen.

      /   Reply  / 
  2. riet

    Roken is toch uit…, of moet dit weer een nieuwe trend worden.
    We worden weer voor de gek gehouden.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>