Oh Oh Cherso heeft nieuwe cast compleet

De jongeren van Oh Oh Cherso hebben hun nieuwe partypeople gevonden! De homoseksuele 20-jarige Gio Diekema zal met de feestvierende jongeren meegaan naar het Griekse Chersonissos. Ook komt er een nieuw meisje bij, de blonde 18-jarige Kayleigh zal het team versterken. 

Al eerder werd bekend dat de cast van het populaire programma Oh Oh Cherso op zoek was naar nieuwe feestbeesten die met hen een zomertje mee op vakantie willen naar het Griekse partyeiland Kreta. Deelnemer Barbie zag een homo wel zitten en die is het dan ook geworden.

Een iets ander team dus dan voorgaande seizoenen. De vorige nieuwkomer Tijgertje, die meedeed aan de versie in Tirol zit er dit seizoen niet meer in en ook Matsoe Matsoe zal niet meer op het beeld verschijnen. Benieuwd hoe het zal gaat met de twee nieuwe vrienden? Ze jongeren zijn nu op vakantie, dit najaar zal het worden uitgezonden bij RTL!

Bron: NU.nl
Afbeelding: RTL

Lees ook:Oh Oh Cherso zoekt nieuwe stapjongeren
Lees ook:Ontzettend veel kandidaten voor Oh Oh Cherso
Lees ook:Jokertje’s Jawoord: real life The Hangover
Lees ook:Oh Oh Europa dagelijkse opvolger van Oh Oh Cherso
Lees ook:Jongerenblog kijkt Everybody Loves Joey

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>