Student per ongeluk doodgeschoten

Een 17-jarige student uit Amerika kwam naar het Costa Ricaanse La Fortuna voor een aantal lessen Spaans. Het liep slecht af, een veiligheidsagent van een hotel schoot per ongeluk de jongen dood. 

De jongen hoorde bij een groepje studenten die in de vroege ochtend weer terugkeerden naar het hotel La Cangreja Lodge. De bewaker had echter niet in de gaten dat het hier om studenten ging en dacht vermoedelijk aan dieven toen hij de jongeren hoorde. Volgens de hoteleigenaar is het zeer waarschijnlijk dat de man dacht dat het om inbrekers ging en dat hij toen in de lucht heeft geschoten.

De geschrokken studenten zouden vermoedelijk door het plotselinge geluid naar het hotel zijn gerend waardoor de bewaker extra maatregelen nam om te voorkomen dat het hotel geplunderd zou worden. Hij schoot nogmaals waarbij de jongen geraakt werd en overleed. De bewaker is gearresteerd. Hij had volgens de hoteleigenaar geen toestemming om een wapen te dragen.

Bron: AD
Foto: By Ken (Guns & Ammo 2 Uploaded by ShakataGaNai) [CC-BY-2.0], via Wikimedia Commons

Lees ook:Jongen schiet op kleine kinderen
Lees ook:Grapje met onzichtbare mes en pistool
Lees ook:Tiener schiet per ongeluk oma dood
Lees ook:Jongen (16) schiet zichzelf per ongeluk dood
Lees ook:Jongen met ambulance afgevoerd tijdens recordpoging bierdrinken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>